Søg
Close this search box.

HEJ HEJ #LORTEFAR HEROVRE!

image

WALK IT OFF SAGDE JEG IGÅR.

Jeg tænkte at det var nok bare slaget. Seriøst jeg fik jo lidt press over at hun var lidt pivet… Jeg sidder med en dårlig smag i munden og er mega flov. Ser i – der var rent faktisk noget galt med min merles lille fus!

Jeg tog på arbejde imorges og hustruen kørte til lokal lægen. De lovede at ringe når hun havde været derinde – alt var jo fint!

HMM…

Jeg får en SMS med teksten – vi kører lige afsted på akutmodtagelsen… Hvor de efter røntgen finder ud af at min lille merle mus har flækket en knogle indeni foden. Ovenover storetåen. Altså IKKE noget man bare Liiige kan Walk off. Shit jeg graver mig lige ned ik?!

HAR I NOGENSINDE PRØVET AT TÆNKE AT DET IKKE VAR NOGET – OGSÅ VAR DER ALIGEVEL NOGET GALT?

image

Shiiiiiit!
God aften
A