Søg
Close this search box.

OM AT VÆRE FAN AF NOGEN!

Allan3 3

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF YOUSEE

Jeg havde musik som jeg hørte MEGET da jeg var mindre. Jeg ser ligefrem frem til at døtrene udforsker deres musiksmag, og måske bliver fan af nogen. Jeg kan sagtens sætte mig ind i at hører sange fra en kunstner i en periode udelukkende. Det tispunkt hvor man finder kunstneren som lige er den man har lyst til at høre. Hele tiden. Ikke sådan teenage agtigt “jeg sidder og græder til din musik”, dog nærmere den der følelese af afslapning eller respekt over et fantastisk album. I ved, det der album hvor alle numrene bare er fantastiske. Alle numrene virker som en helhed. det er rart at have kørende i baggrunden, og giver en ro midt i musikken. Sådan har jeg det med et par kunstnere. Og hvis man lavede statestik over hvor mange gange jeg lyttede til en kunstner, er jeg sikker på at det ville betyde høje listetal. Adele, Alex Vargas – ALLE MPG sangene (man har vel døtre hehe) og den nyeste L.O.C som vi danser til herhjemme lige nu (far hvad synger han om? øerhm….) Musik er en vigtig del af vores hverdag, og det vil tøserne med garanti tage med sig i fremtiden. Se filmen her på hvad andre har lyttet meget til. Selvom vi ikke hører hans musik så meget herhjemme, er det en rigtig sød video Lukas Graham har lavet, hvor han overrasker sine fans med billetter til hans koncert. Hvis du er ligesom fansene i videoen kan du også vinde billetter til koncerten i jyske bank boksen på youseelive.dk

Hvad hører i meget derhjemme?

TAK FORDI DU LÆSER MED

🙂 A