Søg
Close this search box.

OM MIG OG FODBOLD…

Allan3 3

SPONSORERET AF FOTBOLLSRESA

JEG HAR VÆRET TIL EN FODBOLDKAMP

I HELE MIT LIV…

Jeg var til en fodbold kamp i parken, landskamp og det var optur. Det var optur fordi der var en fælles fest. Jeg har døtre som spiller fodbold og er vilde med det. Jeg er vild med at de er vilde med det. En kollega nævnte i sidste uge at hendes mand og søn var taget til Barcelona, for at se fodbold. Jeg sad straks og tænkte på hvordan min svigerfar ville have OPTUR over at komme afsted til en storby hvor der samtidig var en stor fodbold kamp med lokale helte på banen. Det som jeg er meget glad for er sammenholdet som fodbold skaber. Sammenhold omkring holdet når man enten fejrer eller drikker taber øl.

TÆNK HVIS ET REJSEBUREAU

LAVEDE PAKKEREJSER

MED BÅDE SEJE BYER OG FODBOLD KAMPE…

 

Og her bliver det sjovt. Ser i, FODBOLDREJSE.NU gør netop det. Med en nem forside som gør det super lige til at booke rejser efter favorit hold kan man finde lige den tur til en europæisk storby som “passer” til holdet man gerne vil se. Der er også mulighed for udelukkende at søge på billetter til kampene. Eller kombo billetter (kamp, hotel, fly). Alt sammen i en søgemaskine. Sådan en tur ville være perfektion for min svigerfar. Sådan en tur ville være perfektion for min svigermor også. Storby – Shopping – Fodbold – Shopping – Mad – Shopping. Ja jeg tror det ganske enkelt kunne være det perfekte match for dem 🙂

HAR I PRØVET AT REJSE EFTER EN FODBOLDKAMP?