Søg
Close this search box.

JEG KAN IKKE STOPPE MED AT SPISE SUKKERTING!!!

OKAY VENNER! DET HER ER FANDME ET PROBLEM!

Tidligere under træningsforløb har jeg uden problemer skåret sukker fra, og høstet frugten af sukkerstop i en smukt vægttab. Lad os være ærlige at sige det således. Det kan jeg ikke denne gang. Af en eller anden årsag har jeg en ikke eksisterende rygrad. Jeg tømmer vores slikskuffe (som er stor ps) OG jeg har INGEN (not kidding) motivation… For andet end at proppe hovedet med kage. Donuts. Chips (hvis ikke døtrene spiser det inden høhø) Burgers. Jeg kan ikke stoppe mig selv!

MEN SÅ TÆNKTE JEG PÅ EN TING!

I HAR JO GARANTERET FANTASTISKE ERFARINGER SELV?

HJÆLP MIG KÆRE VENNER! Det her kan ikke blive ved. Jeg har brug for jeres tips til at skære ned på sukkerindtaget. Hvad spiser i istedet for. Ja jeg skriver istedet for, velvidende at det lyder svagt. I KNOW! Men realiteten er nu den at jeg faktisk ikke kan lade være med at hygge – dog burde det kunne være sundt! RIGHT?

               HJÆLP MIG MED LÆKRE SUNDERE ALTERNATIVER!                  UDEN SUKKER….