Søg
Close this search box.

NÅR HJEMMEKONTORET PLUDSELIG BLIVER HOVEDKONTOR!

MIDT I DENNE TID SAVNER JEG MIT LILLE KONTOR INDE I BYEN!

reklame for FLOKK (RH NEW LOGIC stolen)

Mit hjemmekontor har virket! Absolut! Men jeg savner byen! Både pulsen, kreativiteten, og naturligvis min kontorroomie – min agent Kathrine. MEN ISÆR (og det er et kæmpe ISÆR) min kontorstol. Du husker nok at jeg for noget tid siden fortalte om de nye smukke kontorstole vi har på kontoret? Og jeg må sige at jeg, i denne tid hvor hjemmekontoret er blevet til hovedkontoret, savner min kontorstol ENORMT!

Altså i en sådan grad at jeg har overvejet at køre ind for at hente den med hjem til mit hjemmekontor. For den stol jeg har her til er smuk men ikke god at sidde i i så mange timer som jeg trods alt sidder og arbejder ved min computer.

LAD OS NØRDE LIDT VENNER!

RH NEW LOGIC stolen er nemlig ikke bare en kontorstol. RH NEW LOGIC er produceret med kæmpe omtanke for miljøet og bæredygtighed – og ja jeg ved hvad du tænker. Endnu et produkt hvor der er meget snak men ikke så meget aktion. Det er en fejl med dette produkt. For her er der dæleme tænk ned til mindste detalje.

69% af alt plastik brugt til stolen er genanvendt. Det svarer til 145 shampoo flasker.

94% af aluminium brugt til stolen er genanvendt! Det svarer til 635 aluminiums dåser.

Alle dele til stolen kan genanskaffes, dermed kan stolen holde længere og skal ikke skiftes ud.

Billede venligst udlånt af FLOKK

DEN HER STOL ER DEN VILDESTE JEG HAR SIDDET PÅ!

Og jeg ved godt det lyder sjovt. Jeg går enormt meget op i en kontorstol. Men jeg vil våge den påstand at du også selv ville gøre dette om du har siddet på en RH NEW LOGIC stol. Stolen som følger med dig, uden at overtage siddesituationen. Det er svært at forklare, den føles nærmest magisk at sidde på!

Vores stole er valgt ud fra designet og farven. Vores tanker om farve sammensætningen på kontoret og kvaliteten (kvadrat stoffer er jo ikonisk og smukke). Vi valgte at få stolen fuldpolstret da det bløder rummet op (synes jeg) og har valgt sorte ben da det passer til bordet vi sidder ved. Et klassisk valg – MED armlæn naturligvis! Vi skal jo sidde komfortabelt!

GUDSKELOV ÅBNER KONTORET

(og byen) OP!

Og dermed også min mulighed for igen at sidde på den fantastiske stol. Alle burde virkelig prioritere en RH NEW LOGIC stol til sit kontor – OG hjemmekontor! Det er en stol som virkelig er flot som en del af et kontor. Jeg er vild med designet – og alle dets tekniske detaljer og muligheder for komfort som denne stol har! JEG ER FAN!

Rigtigt mange har i denne periode arbejdet hjemmefra, og skal eventuelt stadig det i noget tid. Derfor er det vigtigt med en stol som støtter op, og følger kroppens bevægelser når man arbejder. Vi har jo kun denne krop venner. Vi skal passe på den!

Billede venligst udlånt af FLOKK

JEG GLÆDER MIG ENORMT MEGET TIL AT VISE JER VORES KONTOR!

Vi er så tæt på at være færdige – dog er der lige lidt der skal gøres færdigt før jeg vil vise jer det endelige resultat! MEN JEG GLÆDER MIG TIL AT VISE DIG DET HELE!

Læs meget mere om RH NEW LOGIC KONTORSTOLEN her!