Søg
Close this search box.

PROJEKT HØNSEHUS – PAR TEAMBUILDINGSFASEN

REKLAME FOR PLUS DESIGN

LAD OS VÆRE ÆRLIGE…

Jeg er ikke verdens mest tålmodige mand. Jeg er heller ikke verdens største HANDYMAND. Så ja den kombi er ikke noget at skrive hjem om. Tidligere har jeg formået at gøre mig så upopulær hos hustruen at jeg er sendt i time out. I et par dage haha! Kombinationen af min svigerfar og mig, er TOXIC. Omend jeg har lært at trække vejret. Jeg duer ikke til den slags teamwork… Nu forholder det sig således at døtrene har fået høns og hønsehus i fødselsdagsgave. Og de er heller ikke de mest tålmodige personer haha. Og vi vil jo naturligvis gerne give dem deres gave… I weekenden havde vi en times tid hvor vi SAMMEN byggede. Og på et tidspunkt kiggede min hustru venligt men absolut bestemt på mig og sagde at nu var grænsen nået for dagens samarbejde omkring hønsehuset. Jeg vil ikke afvise at jeg måske var et fjols. Jeg vil ikke afvise at jeg måske ikke var enig med hendes tanker om projektet. MEN MEN MEN jeg kender hende og mig selv godt nok til at det var dagens samarbejde trods alt.

LAD OS VÆRE ÆRLIGE…

Vi har begge enormt travlt både i hverdagen og når vi har fri. Børnene er i fokus, og vi har en del ting omkring hverdagen med fire børn. MEN dygtig som hustruen er, så havde hun adviseret at vi i aften måske skulle bruge en times tid på at samle videre på det smukke hønsehus. På den måde ved hun at jeg ikke kaster mig på gulvet i fosterstilling over nyheden om dette have/hønsehus projekt. Jeg har fået det at vide, og jeg er forberedt på at det skal ske. OG VI GIK IGANG! Jeg havde på forhånd bestemt at jeg skulle være opmærksom, og lytte til hvad hustruen sagde under samlingen af hønsehuset. Jeg havde på forhånd bestemt at jeg skulle være tålmodig. Og det virkede! Vores ParTeamBuidling gik perfekt! Vi kom igennem aftenen uden at den sluttede på en akavet time out agtig måde. Udover det så var vi OMRINGET af myg. Og hvis der er noget der kan give mig ubalance, så er det netop en masse myg omkring mig. Så vi nedlagde arbejdet. For i aften…

LAD OS VÆRE ÆRLIGE…

Hustruen har, igen her til aften, forberedt mig på at imorgen også bliver dagen hvor vi skal samarbejde omkring hønsehus samling. Og det skal nok blive godt…