Søg
Close this search box.

FAR! HVAD LAVER DU HER?

JEG HAR VÆRET PÅ ARBEJDE IDAG…

Men tænkte at jeg ville overraske mine døtre som var taget i eksperimentariet, efter en frisør tur. De havde haft en rigtig hygge dag. Og nuvel jeg er på arbejde, og det har hele tiden været planen. MEN jeg glædede mig til at være en del af deres eftermiddag! Jeg ankom og mødte døtrene i boble værkstedet (som er den absolutte favorit) OG de havde en fest døtrene. Der var et hurtigt hej (ingen kram eller kys) og de løb rundt. De havde en fest. Jeg kunne ikke finde Ava og hustruen henviste til bygge området (en anden favorit) hvor hun sad så fint med hjelm og arbejde med et projekt, fuldt opslugt… Jeg smilede og sagde “hej AVA”. Hvortil hun sagde tørt…

 “HEJ FAR! HVAD LAVER DU HER?”​

Og det er ikke fordi jeg blev ramt i det øjeblik. Men lige nu hvor jeg sidder her og skriver (med et smil) så har jeg nedtur over at have arbejdsuge i den her uge hvor døtrene har fri. Jeg ved godt at jeg skal vende mundvigen, og at det er et vilkår at jeg jo skal arbejde. Sådan er det. MEN lige her fik jeg følelsen af at det var et dumt vilkår…

PLUDSELIG VAR VILKÅRET HERRE NEDTUR!

Imorgen tidlig er tingene fine igen, jeg skal til byen og arbejde, og det glæder jeg mig MEGA meget til. MEN MEN MEN idag var det lidt øv…

ARBEJDER I OGSÅ I DENNE FERIE?