Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER…

SÅ ER WEEKENDEN SKISME KOMMET!

Og weekenden starter med lørdag. Min elskede lørdag som er cheatdayyay! Jeg har overvejet at skifte navn på denne dag. Og kalde den familie dag. Familie dag fordi det er dagen hvor jeg kan hygge extra med familien, og hvor ugedagen ikke er fuld af logistik og andet dumt. Ugedagene hvor det tidligere har været let at vælge dumme valg, dog ugedagene hvor jeg nu rocker mine valg. Og husker sundheden i det meste (måske læste du med igår?) Jeg ville dog ikke bruge dagens indlæg på at tale så meget om det. FORDI DET ER WEEKEND! Og vi har lidt planer som jeg glæder mig til! 🙂

FØDSELSDAGSFEST FOR SEJE IDA MUSEN!

Pigernes gode veninde Ida har fødselsdag, og det er altid hyggeligt at være til fødselsdag hos deres forældre (som er vores gode venner!) Og de gæster der er med er altid hyggeligt selskab, og der er lækre kager og hyggelig stemning. OG der er MGP i aften så døtrene kommer til at have totalt fest. Med piger omkring sig og MGP i fjerneren! Og vi forældre kommer til at have en fest! WIN/WIN…

SØNDAG I DEN BLÅ PLANET!

REKLAME FOR DEN BLÅ PLANET

Vi er blevet inviteret i den blå planet og det er altid magisk med døtrene! Vi kører derudaf efter morgenmadshygge og er der nogle timer. De nordlige søer og have er altid et hit, hvor døtrene bliver plaskvåde af at mærke fladfisk og krabber:) Derudover er det store akvarie ganske fantastisk, og altid et trækplaster derude også. Og jeg vil ikke afvise at vi tager en kop kaffe på cafe Tang, og nyder den gode udsigt 🙂

OG VI ER NÆSTEN I MÅL MED HERREKONTORET!

Efter enormt lang tid (i husker måske indlægget for noget tid siden? ) Nærmere bestemt næsten et ÅR SIDEN vi påbegyndte tankerne og indkøbene til min nye kontor plads. OG NU ER VI NÆSTEN I MÅL! Jeg deler lige lidt billeder her fra nu – fordi jeg ikke kan vente. OG glæder mig til at dele hele projektet med før og efter billeder! Det bliver nørdet og det bliver fantastisk! JUUUUHUUUUU! 🙂 Lad os være ærlige, vi rider ikke samme dag vi sadler. MEN det endelige projekt er blevet OPTUR! glæder mig til at i skal se mere!

HVAD SKAL I LAVE I WEEKENDEN?