Søg
Close this search box.

HYLD KVINDEN – EMMA BÜLOW / THE MALLOWS

SKUBEDUBBER ER OPTUR HERHJEMME!

OK den skal nok lige oversættes! Skumfiduser er et MEGA HIT herhjemme, og glæden var stor en da i Tivioli da vi stod ved en lille bod der solgte lækre nye skumfiduser, THE MALLOWS hed de. Jeg havde ikke hørt om dem før, men fandt mig selv draget af deres univers. Jeg ville vide mere. Så jeg skrev til Emma, som er den seje unge dame (og med et lød jeg som et gammelt røvhul… nuvel!) som har startet hele det eventyr som THE MALLOWS jo er! Hun er søster til en kendt anden Bülow, og det er som om at der er søde sager i den families blod. NUVEL, dette handler ikke om brormand men om seje EMMA! Du er måske stødt på de lækre mallows i magasin, eller der du handler lækre sager, og jeg faldt som sagt især for indpakningen. Som i ved har jeg startet den her føljeton Jeg har længe gået med tanken om at hylde kvinder der gjorde det godt. Ikke kun fordi de var seje, eller fordi jeg havde stor respekt for deres virke – og det de havde opnået, nej faktisk også fordi kvinder ikke altid hylder hinanden. Jeg mener det. Der går ikke en dag hvor jeg hører kvinder omtale andre kvinder ved deres fejl. Ikke ved deres succeser. Og jeg forstår det ikke altid. Lad os være ærlige, sladder er altid en fest. MEN (og det er et virkeligt stort MEN) jeg synes tit at det kan virke svært for kvinder at hylde andre kvinder. Det der klap på skulderen, kan virke svært…. Og Derfor vil jeg hermed dele kvinder som har eget firma, og som gør det skide godt! Jeg har spurgt Emma om hun ikke vil dele 5 ting man ikke vidste om THE MALLOWS . Og her er hendes liste. Jeg må indrømme at jeg synes det er enormt sjovt med de her lister! De er med til at vise et mere personligt billede af den seje kvinde bag firmaet! Og hermed kommer Emmas Liste! 🙂

5 TING DU IKKE VIDSTE OM THE MALLOWS

/1

Alle vores karakterer er illustreret på baggrund af smagen. Vi har forsøgt at beskrive hver enkel smagsvariant og på baggrund af det skabe en personlighed.

/2

I de sene aftentimer på fabrikken bliver der hørt boybands for fuld hammer for at komme i mål med de sidste ting.

/3

Jeg personligt har fået nogen usædvanlige gode skills til at køre med en palleløfter

/4

De første forsøg blev lavet i et ildfastfad i mit eget køkken på Frederiksberg

/5

Jeg har også lært en del om massefylde. Det finder man ud af når man kommer 25kg sukkervand i en røreskål på 60liter. Det tog kun 4 timer at gøre rent efter det…….

VI ER TOSSET MED EMMA, OG HENDES FANTASTISKE MALLOWS!

Læs mere om hendes seje univers, og de forskellige smagsvarianter HER!