Søg
Close this search box.

CAM CAM besøg på ciff kids FEB16

camcam2

Start Februar fik jeg igen muligheden for at komme forbi Ciff kids messen, og så frem til at nørde max med de mange fantastiske danske børnemærker jeg kendte til allerede og nye mærker som overraskede eller inspirerede også!

Et af de dejlige mærker som inviterede til nørderi og gennemgang af kollektionen var seje CAMCAM. de inviterede til et glas bobler og viste deres nye kollektion som ikke var fremtiddig som de fleste andre mærker men faktisk allerede kan købes NU! som deres fine Uro til børneværelset, eller den nye Mummy Bag som er i samme fine materiale og udførsel som plaiderne bla. det quiltede look. Og en ny farve “blush” som blev introduceret også som var virkelig pæn. OG et fint alternativ til pige værelset hvis man ikke ville have den helt lyse (ja jeg har døtre ps haha). Hele deres tilgang til at puttetid er vigtig for både forældre og børn, og er det deres produkter især støtter op om er jeg vild med! Netop der er jeg allermest far på den hyggelige måde. Der hvor man ikke går i seng som uvenner, og krammer og glæder sig til dagen efter (som regel).

camcam1

En af de sidste ting vi så var så (udover hemmeligheder jeg ikke kan skrive om endnu høhø) de fuldstændig fantastiske puder. Ikke nok med at de er i deres fine quiltede look og i alle farver så har de den fineste lynlås (nederst nuvel men den er der). Jeg må indrømme at jeg nørder engang imellem MAX og det gjorde jeg også hos CAMCAM. jeg er fan!

camcam3

Hvad synes i om CAMCAM og deres fine kollektioner?

A