Søg
Close this search box.

HER SKAL VI HOLDE SOMMERFERIE!

REKLAME FOR LOCAL LIVING

JEG VED DET GODT… VI HAR NÆSTEN LIGE VÆRET UDE AT REJSE!

Men lad os være helt ærlige! Vi har udelængsel igen. I en sådan grad at jeg lige vil skrive lidt om vores sommerferie. For den bliver helt igennem fantastisk OG også med et lidt anderledes twist. Vi skal stadig til vores fantastiske Toscana i Italien! Første gang vi var afsted boede vi et sted med en del lejligheder. Der var mange familier, omend det var et fantastisk sted (linker til stederne til sidst i indlægget!). Derefter var vi et mindre sted med 3 lejligheder OG med svigermonster. Det var også så hyggeligt, og et fantastisk sted (med fantastisk vin!!). MEN MEN MEN denne gang har vi valgt en villa HELT for os selv. Ingen andre omkring os end… os. Og det bliver mega optur at skulle finde ud af hvordan den type ferie bliver for vores familie. HELT NED I TEMPO, måske lidt offline (hvis jeg kan) OG SÅ BARE FERIE!

HEJ VILLA ALLE MONACHE!

Endnu en gang har verdens sejeste Inge (fra Local Living) hjulpet os hen til det helt perfekte hus. Local Living har en fantastisk sans for forståelse af vores families behov, og det er 3 år at de hjælper os på plads til hvad der tegner sig til at være en fantastisk uge i et fantastisk hus! Vi bor lige uden for magiske Lucca, og denne gang kører vi igen hele vejen derned med ungerne godt pakket i bilen. Dog flyver svigermonster og svigerfar ned til Pisa (som ligger 27km væk!). Stranden og havet er 25 km væk, dog tror jeg bestemt at vores private pool absolut kommer til at være samlingspunktet for familien.

DET BLIVER OPTUR!!!

DET BLIVER ET STORT JA TAK TIL DEN HER UDSIGT I EN UGE!!!

Og hvorfor så vælge samme område igen igen? jamen altså for at være helt ærlig så er vi slet ikke færdige med det Toscana. Vi har MEGET vi endnu mangler at se. OG meget vi enormt gerne vil GENSE! Vi er DYBT forelsket i måden at holde ferie på igennem Local Living. Helt ned i tempo, ingen all inclusive bare der pumper, eller kø til solsengene. Jeg er vild med familie tiden og jeg GLÆDER MIG til at prøve at være “helt alene” med familien. Jeg glæder mig enormt meget faktisk!

HAR I PRØVET AT BO I VILLA HELT ALENE I UDLANDET?

LÆS OM VORES FANTASTISKE SOMMERFERIE VILLA HER!

LÆS OM VORES SOMMERFERIE SIDSTE ÅR HER!

LÆS OM VORES ALLERFØRSTE SOMMERFERIE I ITALIEN HER! OG HER!