Søg
Close this search box.

EN SERIE DER SKRÆMMER MIG SOM FORÆLDER…

HAR DU SET EUPHORIA PÅ HBO NORDIC?

Som forælder og erm generelt voksen, har jeg bemærket hvordan “unge” har en grænse placeret et absolut andet sted end jeg husker mine grænser var. Verden er åben på en helt andet måde. Faktisk synes jeg det virker som om at grænserne er fuldstændig væk. Fra måden man snakker til hinanden på, til respekten for andre mennesker. Jeg har været pænt nervøs for den verden mine døtre skulle vokse op i.

JEG HAR HØRT HYPEN OM DEN NYE AMERIKANSKE SERIE SOM VISER AMERIKAS UNGE…

NUVEL nogle vil mene at det er absolut karrikeret. Nogle vil mene at alt er fiktion. Problemet er bare at jeg (efter at have set de 3 første afsnit) efterlades med en følelse af at jeg klart ser “worst case scenario”. Dog ser jeg også en ungdomskultur som absolut kan sidestilles i sind med mange unge jeg ser idag. Ser i, der er heller ingen grænser. Jeg ved at alle unge ikke er på stoffer. Jeg ved at alle unger ikke knalder rundt (excuse my french) MEN man kan se portrætter af unge og deres måde at tænke på som jeg absolut ser bare i min by… Med quotes som nedenstående giver det stof til eftertanke…

Serien er enormt ærlig. Jeg føler at den har noget på hjertet – omend den gør mig pissebange. Pissebange fordi jeg tror der er sandhed i noget af det. Og fordi at mine døtre jo skal vokse op i netop denne verden uden grænser. Hvor unge tror at det er normal at have sex på den måde de ser det på nettet. Nuvel det er der jo også nogen der gør… Jeg synes man som forælder skal se denne serie. Denne serie som åbner øjnene, og kan være forældre ud fra denne også. Mine døtre er små endnu. Men der er ingen tvivl om at det her er en brøkdel af hvad vores børn møder i verden… Verden uden grænser…

SE TRAILEREN HER…

euphoria billede er lånt af HBO NORDIC

quotes er lånt fra Quote Catalogue