Søg
Close this search box.

SÅ ER BILEN SOMMERFERIE KLAR!

img_6982

SPONSORERET AF SUPERDÆK SERVICE…

VI HAR TAGET EN VILD BESLUTNING!

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at vi ville gøre dette men… VI ER BLEVET GLADE FOR KØR SELV FERIER – STAYCATIONS!! Pludselig så jeg (kører)lyset og NU er vi ikke længere bange for at tage på staycations i det danske land! Vi kørte fra Hirtshals og hjem, og selvom nogen måske trækker på smilebåndet så er jeg faktisk glad for at dette blev klaret – så fint og let for os voksne. Ser i det er ikke børnene der som udgangspunktet er problemet – det er os voksne hehe. Bilen var fyldt til bristepunktet med baggage og underholdning til døtrene og jeg må sige at vi faktisk klarede det hele på en sådan OPTURS måde at jeg nærmest highfivede mig selv! Vi har nu en masse staycation planer henover sommeren, blandt andet en tur til sydsjælland over en weekend. Vi kører selv afsted mod ferielandet. Og det bliver en fest! Det bliver især en fest fordi jeg har været forbi min lokale Super Dæk Service for at få lavet et basis tjek faktisk et “sommertjek” af bilen. OG få tjekket airconditionen også! For er der et håb om sommerferie med sommer på så er det absolut NU at den skal komme (nu blev der sagt!)…

img_6493

img_6491

JEG MØDTE IND EN TIDLIG MORGEN…

Og blev mødt af nogle gæve gutter deroppe i Frederikssunds afdelingen. Ganske hurtigt fik jeg forklaret, helt præcist hvad de tjekkede ved bilen, og hvor lang tid det ca. tog. Ved ikke om det var min seriøse mine (skulle jo se ud som om at jeg vidste hvad han snakkede om…) eller min stirren op på uret bag ham der viste at jeg gerne ville vide den sidste ting især. Nuvel vente tid er der jo altid. I vinduet indefra venterrummet omgivet af dæk og fælge, og kaffe, så jeg hvordan de gennemgik bilen. Jeg vil lyve hvis jeg sagde at jeg ved hvad de gjorde. Men som jeg skrev om HER så er det i min optik vigtigt at få tjekket bilen inden store kørerture. Derudover er det en rar sikkerhed at bilen er blevet gennemgået af SDS. Så er bilen køreklar til staycations i stor stil!

img_6976

læs mere om SDS og deres tanker om STAYCATIONS HER! og HER!

img_6978

Læs mere om SDS basis eftersyn HER!

img_6974

VI HAR TAGET ENDNU EN STOR BESLUTNING…

Og det er at vi med stor sandsynlighed kører mod det italienske til sommer også. OG det er jo bare en extra sikkerhed at have med derned, når bilen er tjekket hos seje SDS…