Søg
Close this search box.

7 ERDEM x HM FAVORITTER!

erdem-fantastisk-frakke

JEG INDRØMMER GERNE…

At jeg, da jeg arbejdede med luksus mode, har været splittet over disse luksusmodesamarbejder med H&M. Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke altid har været fan af dem. Jeg har dog haft den dybeste respekt for de fleste samarbejder. Og især denne gang er der noget HELT specielt ved samarbejdet som giganten H&M har lavet med ERDEM. Et mærke som jeg ikke kendte super godt. Et mærke som tidligere udelukkende har haft med damebeklædning at gøre. NU er der en mulighed for at købe premieren på hvad jeg mener absolut kunne blive et vigtigt herre tøjs mærke. Jeg har skrevet mine favoritter hernedenfor. Og nævnt 7 grunde til at jeg kommer til at stå i køen for at købe og se nærmere på disse favoritter!

7 FAVORITTER SOM JEG SKAL KØBE!

PARKAEN (1499KR)

frakke

FLOWER HOODIE (499KR)

hoodie

DE SMUKKESTE LÆDERSKO (1499KR)

shoe

KLASSISK HVID SKJORTE (699KR)

hvid-skjorte

IKONISK HERRE BLAZER (1499KR)

blazer

FLOWER BACKPACK (699KR)

backpack

BLOMSTER LÆDER SNEAKS (999KR)

flower-shoe

SORT HOODIE – LAD OS KALDE DEN SØNDAGS HOODIE (499KR)

black-hoodie

KOLLEKTIONEN ER IKONISK!

Og ud fra de smukke billeder som allerede er ude (se for eksempel min kamerat JON  her eller læs hans tanker om kollektionen HER!) OG dame kollektionen er mega fin også. Baz Luhrman som i min bog er OPTURS instruktør – og visionær, har lavet den fineste film til kollektionen også se den her nedenfor!

SKAL I STÅ I KØEN SAMMEN MED MIG IMORGEN TIDLIG?