Søg
Close this search box.

#SØNDAGSRABAT

image

INDEHOLDER REKLAMELINK MEN MENINGEN ER MIN

#SØNDAGSRABATTEN denne gang handler om mine klare favoritter indenfor hjemmet. OG der er 20% på hele baljen IDAG/IAFTEN også, hos seje CAHETU som er en af mine klare favoritter – både på insta OG online shopping (oooh noooo!). Jeg vælger et udgangspunkt i ting jeg allerede har eller vil investere i fremtiden. For mig handler det nemmerlig om investering mere end at købe købe købe (tro det eller lad vær haha). KODEN ER : spar20

Screenshot

By KlipKlap har lavet den sejeste kvadratiske madras som jeg ser fungere fint som en “hulepude” men OGSÅ hvis man har baby og til aktivitets tæppe (vi havde pææænt gulvkoldt da vi flyttede ind og den kunne vi godt have brugt ps…) Det er fuldstændigt uhørt at By KlipKlap kan købes med rabat. Grib chancen HER! (PS den er også i den overfede fantastiske velour! tror måske vi skal købe den… oh nooooo!)

Screenshot

Kähler Ombria serien! Vi har vasen herhjemme og jeg er tosset med dens råhed OG resten af den kollektion er så “nørdet” på den seje måde og man ville sagtens (i min bog) kunne mixe serien med andre stel… Bla. den smukke blå serie er jo oplagt at mixe med andre stel Køb den smukke serie HER! Jer der følger med hjemme hos os ved med garanti at vi (læs jeg!) har en ting med Kähler. Og Cahetu har et af de største udvalg – og de har også det skæve som er det seje hos dem også!

Screenshot

LIEWOOD rygsækken er i mit skab lige nu, hvor den venter på at blive pakket ind som fødselsdagsgave til Merle – og kan købes med rabat idag. Denne kollektion er lige udkommet, og jeg har optur over hvor cool den er med kernelæder zip pulls, quiltet vand afvisende canvas. OG den er bare pisse cool ps! og det er mega UHØRT at man kan score rabat, på en netop ankommet vare (skulle man tænke forud på julegaver?). Så kom afsted! Den findes HER!

Screenshot

Fine rammer er lidt problematiske at finde – dog har en god veninde en ting med de her smukke MOEBE rammer – og jeg er enig! De er mega fine! Jeg forstiller mig et mix af blomster plukket af tøserne (i vores have sikkert hehe) OG tegninger som er favoritter. De her rammer er stramme i udtrykket men varme med indholdet du kommer i. Check dem ud HER!

Screenshot

Screenshot

Og slut men absolut ikke den kedelige pige i hjørnet! Fantastiske LOUISE ROE. Jeg har optur over hvor smukke produkter der kommer fra det mærke. Det er ligemeget om det er vaser, smukke tæpper eller de fineste krystal glas (som vi er begyndt at samle på og stille og roligt skifter ud (ja de er en del på mine madbilleder på insta haha)) så kan dette findes hos Louise Roe. Jeg har optur over et mærke som dette som tager hver kollektion til det næste niveau og IKKE læner sig tilbage. Det her mærke EMMER af passion. Og jeg er vild med det. Tror i hustruen lægger mærke til hvis endnu en vase kommer hjem og står? Check HELE den fantastiske LOUISE ROE kollektion, som sælges hos CAHETU, ud HER!

DERUDOVER har man muligheden for at vinde hele 2000kr hvis man melder sig på deres mailing liste HER! Og det er ingen hemmelighed at jeg absolut har gjort det haha.

HVAD ER JERES FAVORITTER HOS CAHETU ? #LØBOGKØB

A