Søg
Close this search box.

DISNEY ON ICE – DEN PERFEKTE JULEGAVE IDÉ (nu med rabat!)

DØTRENE HAR OPTUR OVER DISNEY ON ICE.

reklame for DISNEY ON ICE.

OK Vi har ALLE faktisk optur over DISNEY ON ICE. Det har længe været på ønskelisten for døtrene. Og i starten af iår var vi inde for at se showet for første gang. Døtrene var lidt oppe at kører. Det var vi nuvel faktisk allesammen. Og ja jeg faktisk, omend det burde være en normalitet at komme op at køre da Disney altid er rammen om MAGI. Og vi er en Disney familie. Vi er tosset med alt der er Disney. Vi har døtre der ser Disney Show hver fredag. Sådan lidt religiøst. Og vi sidder og kigger med også. Disney samler vores familie, og omend at nogle af de oplevelser der følger med Disneys magiske univers er ganske omkostningsfulde så har det vist sig at de for vores familie er en god investering.

DEN PERFEKTE JULEGAVE IDÉ!

Ja jeg vil mene at DISNEY ON ICE er den perfekte julegave idé til barnet som er VILD med Disney. Både piger og drenge. Og jeg har fået lov til at give en speciel rabat. Kun til dig som følger med her hos mig. Hele 10% rabat opnås ved at bruge kode fartilfirepiger 

(PSSST RABATKODEN GÆLDER TIL D 1/12/19!)

Jeg er super glad for at kunne dele en rabatkode med jer, og hvem ved måske møder i min familie og mig i Royal Arena (vildt sted iøvrigt) til Februar!

SE MERE OMKRING BILLETTER OG SPILLETIDER HER!