Søg
Close this search box.

ET ROYALT JUBILÆUM – OG EN SPECIEL MULIGHED

image

image

Julebordet er vigtigt for mig. Ja faktisk er et helt normalt måltid samlet som familie også vigtigt for mig. Jeg nyder at dække bord sammen med døtrene og nyder den hygge det (som regel) er når vi er samlet om bordet. Måske især fordi det ikke er så tit at vi samles om et måltid i ugedagene.

Jeg har fået den ærefulde opgave fra sejeste og fantastiske GEORG JENSEN DAMASK at skulle vise mit julebord. Og den opgave tog jeg med glæde imod. Deres smukke tekstiler er det man sparer sammen til og investere i. Min farmor havde altid  duge fra dem på bordet og jeg har arvet en også, da hun gik bort. Jeg gik igang med at dække julebordet og snart samles alle døtrene og ville hjælpe! og vi fik lys og diverse grene på bordet. De fik faktisk lov til at hjælpe (jeg arbejder på at give visuelt slip hehe). Resultatet var et smukt julebord med varme og julestemning. Eventyrlige lys og smukke vintage krystal glas fra min farmor. Så var hun der lidt alligevel (måske hun ser ned og smiler:) ) Vores dug er hvid, lys og med guldmønster. Den er en perfekt bredde til vores lidt brede spisebord og passer perfekt!

image

image

Juledugen fejrer 40 års jubilæum i år. Og det vil GEORG JENSEN DAMASK gerne fejre med JER. Jeg har helt specielt fået en rabat kode som varer helt til Søndag d. 18. december 2016 kl 11.30. Denne giver rig mulighed for at i også kan handle lidt ind og finde den helt perfekte juledug eller måske et fantastisk sæt sengetøj!

GEORG JENSEN DAMASK GIVER JER 20 % PÅ HELE DERES WEBSHOP MED KODEN:

fartil4piger

Jeg er tosset med kvaliteten OG med den historie jeg føler at jeg køber med når jeg køber Georg Jensen Damask produkter.

Send mig et billede af jeres julebord med en smuk Georg Jensen Damask juledug på 🙂