Søg
Close this search box.

AVA & SMILLAS DAG!

JEG KAN IKKE FØLGE MED!

Ja vi skulle bare lige have den på plads. Men idag fyldte vores største døtre 9 år. NI ÅR! Billedet i ser ovenstående er fra deres første fødselsdag. Det er dæleme lang tid siden! WOW! Idag var så igen pigernes dag. Det har været en dag lidt blandet med logistik, da det jo var skoledag, og hygge. MED en fest af 13 piger fra klassen til hoppe fest, men mere om det lidt længere nede! Det startede imorges med at vi bagte, og vækkede de dejlige store døtre med sang og flag. Vi nød morgenmaden og det var tid til at pakke den store fællesgave op! HVAD MON DE FIK?

JA VI HAR SÅ GIVET HØNSEHUS OG HØNS TIL VORES DØTRE!

JA du læste rigtigt. Ser i, i sidste weekend var vi i plantorama og bruge en milliard, og der var der nogle små kyllinger som begge døtre faldt fuldstændigt for. Med et røg ønsket om en Iphone i baggrunden af rigtige dyr. OG JEG VAR VILD MED DET! Jeg har selv haft høns da jeg var barn. Og det var hyggeligt! Og det giver en forståelse og en fordybelse som Ipads og diverse ting der starter med iét ikke kan give! Jeg var forbi plantorama (igen igen igen) og købte foder og en foderholder. Det pakkede vi ind, da det var lidt svært at vælge kyllinger for døtrene. Jeg glæder mig til at se hvordan det hele kommer til at gå! Men VI SKAL HAVE HØNS! Jeg skriver et andet indlæg om det hele så snart vi er nærmere en idé!

EN HOPPE EFTERMIDDAG MED PIGERNE FRA KLASSEN…

REKLAME FOR XJUMP

Døtrene røg i skole og jeg på arbejde. Vi hentede hele pigegruppen efter skole, og tog afsted mod XJUMP i Skovlunde. Pigerne ville gerne holde deres fødselsdag derude, og med XJUMPS koncept JUMP N´MUNCH var der lagt op til en fest! Jeg vil gerne indrømme at jeg med 13 piger (og mini holdet) på vej mod indgangen i Skovlunde, tænkte “SHIIIIIT HVAD HAR JEG GJORT!” men det viste sig at være en super dejlig eftermiddag! Der var ikke super proppet, og pigerne havde en FEST! de hoppede i grupper, og skiftede rundt og hyggede med hinanden! Jeg synes det er vigtigt at holde pige fødselsdage, og støtte op om det fællesskab og den gode stemning der er i klassens pigegruppe. Det var en fornøjelse at have dem med! Og Ava & Smilla var stolte over at de kunne holde festen derude! Efter en times hoppefest, fortsatte festen i PARTY ZONE, hvor der blev serveret pizza, saftevand og tilsidst en monster af en chokolade kage. Tiden hos XJUMP flyver afsted. Ja den hopper nærmest afsted (hashtag far humor – sorry). Og vi pakkede tøserne i bilerne og kørte dem allesammen hjem. Pigerne var glade og hjemme skulle gaven fra klassen tjekkes ud, og prøves. Vi takker for endnu en squishy til hjemmet! haha..

SUSHI AFSLUTTEDE AFTENEN!

REKLAME FOR JUSTEAT.DK

Jeg havde på forhånd bestilt mad via JustEat ( #JEfoodteam ), det er så dejligt nemt at forudbestille og betale, for derefter at hente Sushi i Farum – som det blev valgt idag, da døtrene havde bestilt dette! Og med et sluttede vi fødselsdagen ved samme bord som vi startede den. Med et var Pigernes dag forbi. Og de er nu 9 år gamle. Tiden flyver afsted og vi glæder os til at fejre døtrene om et par weekender. Sådan rigtigt. Men nu sad vi og hyggede og snakkede om dagens højdepunkter. Grinede lidt over at vi snart har Høns i baghaven, og talte om hvad de skal hedde. Trætte og glade, mætte og med flade batterier. Det havde været en fantastisk dag. Ava & Smillas dag…

LÆS MERE OM XJUMP HER!

TJEK HVILKE LÆKRE RESTAURANTER DU HAR I NÆRHEDEN HER!