Søg
Close this search box.

TELIA #HUSKDEMDUHOLDERAF

image

image

Jeg snakkede tit med min mor. Mest over SMS. Jeg havde altid en eller anden undskyld for hvorfor jeg Liiige måtte ringe tilbage på et senere tidspunkt. Jeg havde enormt travlt. Jeg vidste altid at hun var der for mig dog, og at hun var enormt stolt over hvad jeg opnåede. Jeg ved at hun var stolt. Ironisk nok tog jeg ikke telefonen sidste gang hun ringede til mig inden hun døde og endte med at have en SMS omkring regnvejr og at det var bvadr – hehe jeg smiler stadig over den SMS… Min mor havde fødselsdag d 26. December så julen er ikke top nem men jeg har lært med årene at sende hende smil mere end tåre. Hun er omkring mig og min familie og lever videre i mine døtre!

Telia har lavet en dejlig jule film som rører mig meget. Den handler om netop at tage telefonen når mor ringer. Jeg ved det sikkert er en kliché men jeg blev sgu rørt over denne film. Jeg ved det er en kliché men jeg ville ønske at jeg talte mere med min mor – når hun ringede. Se filmen her:

Tager i telefonen når mor ringer? Har i også en masse dårlige undskyldninger for hvorfor man Liiige skal noget andet?

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF TELIA

  • #Sponsoreret #huskdemduholderaf #teliadanmark #mereatsigejatil