Søg
Close this search box.

DE 5 MEST LÆSTE INDLÆG, OG ET PÅ GENSYN…

1b6283e0-dcd9-4a4b-aab2-742226c57f0d

JEG SIDDER HER PÅ MIN NYE KONTORPLADS…

Ikke at den er færdig, og jeg sidder nærmest med støvsuger og oppakning omkring mig. Men pladsen er vigtig. For den er pladsen jeg fremadrettet skal blogge fra. Skrive mine tanker og dele mine #lortefar øjeblikke (må der forhåbenligt være få dog). Her er listen over de mest læste indlæg iår. Og selvom der sniger sig et enkelt ind fra 2016 så er det tydeligt hvad i gerne vil læse med om. Mig der er far, og mig der er ærlig. Det betyder meget! TAK FORDI I LÆSER MED! Sådan en gennemgang af bloggen, gør også at jeg tænker tilbage på et år med en masse dejlige oplevelser. Det er også et år hvor jeg har taget bloggen og instagram til nye højder. Jeg har samarbejdet med Bloggers Delight i et par år, og er dybt taknemmelig for den læring som jeg har fået, og den meget fine måde de har taget imod mig på. Det er med en lidt skræmt hånd at jeg taster disse ord. Fordi næste år skal jeg ikke ligge hos dem mere. Det er egenligt noget jeg ikke ville skrive om. For jeg har aldrig forstået vigtigheden for jer, og den er nok heller ikke så stor. Men here goes. Jeg prøver noget nyt næste år, og sidder selv med bookning af kampagner, sammen med SMAC AGENCY og NOUW. Det bliver sjovt og sejt at tage snakken med samarbejdspartnere mere selv. Jeg ændrer bloggens opbygning lidt og det bliver lidt et arbejde. MEN MEN MEN jeg glæder mig! OG jeg glæder mig til i skal følge med!

HERFRA SKAL LYDE EN TAK!

En tak til Bloggers Delight for denne gang. Tak for læringen, i er nogle dejlige mennesker på kontoret, og har altid hjulpet mig med mine dumme spørgsmål (lad os være ærlige, der har været en del…)! TAK!

OG NU TIL DE INDLÆG

SOM I LÆSTE MEST I ÅR!

/1

FAR HAR IKKE TID TIL OS

/2

TING JEG HADER AT BLIVE SPURGT OM

/3

FAR. SKAL I SKILLES

/4

LORTEFAR VERSION 3835282016398

/5

HEJ HEJ #LORTEFAR HEROVRE

ET KÆMPE HØJTIDSKRAM GÅR TIL JER DER ER MED TIL AT DELE JERES TANKER OG MENINGER HERINDE! JEG ER MEGA STOLT OVER AT I GIDER AT BRUGE JERES TID HERINDE!

MANGE MANGE MANGE TAK!