Søg
Close this search box.

PROJECT FANTASTISK HAVE – STATUS #1

image

INDEHOLDER REKLAME

Jeg vil indrømme at vi ikke rider når vi sadler. Absolut. Jeg vil indrømme at jeg stadig ikke er et have menneske. Absolut. Igår kastede jeg mig dog alligevel (på trods af regn – YAY) ud i projektet. Vi er endeligt blevet enige om placeringen. So far so good! Jeg målte op med snor (følte mig mega prof!) og kørte i Jem og Fix med døtrene. Fandt bræt til afgrænsning, dug til at lægge nederst for ukrudt, 2 kæmpe poser pinjebarkflis, og en masse jord (lidt mixet da jeg ikke vidste hvad der skulle i – og intet personale at finde udover den 16 årige knægt i kassen (jeg følte mig lige som en på 88år med den sætning). Kommer hjem og sætter el saven til – det her det går skide godt! Skruer sammen og tænker HMMM det ser lidt kvadratisk ud godt nok…

Min hustru kommer ned og smiler – som hun gør når jeg har FUCKET op. Nuvel hun ville gerne have et mindre bed end det jeg havde lagt op til – OG jeg havde kæmpet for at det skulle være stort (mindre græs slåning!). Karma ville så have at hun fik sin vilje og jeg vendte det (desperat) til noget godt! Det blev nok også pænt. Hellere det end at skulle lave en ny afgrænsning. Skidt med at jeg havde skrevet forkert plus minus 2 meter i bredden…

Næste udfordring kommer så i hvad der skulle i højbedene. Vi har forestillet os 1 bed med rabarber (importeret fra Fyn) og 1 bed med jordbær (som vi var på vej til at hente). Rabarberne skulle være bragt af min dejlig kusine og hendes mand i sidste uge men det gik galt og de kunne ikke komme forbi. Ok skidt med det – vi henter jordbær i Plantorama (læs: og køber baresso latte) også er alt godt. HMM næh ikke hvis jordbærplanter er udsolgt! Fuuuuuck! Jeg kom hjem uden jordbær planter (men med en salty caramel latte ps MUMS). Og går i gang med at fylde bedene med jord og bark flis udenom.

image

Næste udfordring kommer så i at der ikke var nok flis – OG jeg havde købt spagnum som kun bruges til rodendendrum fest. Fedt! HIGH FIVE TIL MIG. I hovedet. Med en stol. Jeg er simpelthen sådan et fjols! Det er jo sindsygt hvordan jeg gang på gang beviser at jeg IKKE har gardner mindset. At jeg organisatorisk bare ikke besidder nogen former for kunnen. Nuvel det blir ok. Nuvel det er fandme mere held end forstand! Ja vi er enige om at det blir en fest – når det bliver færdigt! Men vejen dertil er måske ikke så fantastisk. Ufrivilligt blev det her så til en føljeton ( læs hvordan det hele startede HER! )Men jeg glæder mig til at vise det når det er færdigt – OG jeg glæder mig til næste sommer hvor de bede bliver en fest!

Status er sådan her lige nu. Sådan helt uden filter (altså som man siger – der er tusind filtre på haha).

image

check højbedene ud HER! (OG DE ER SAT NED!)

HAR I OGSÅ NOGET I BARE IKKE ER GODE TIL?

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK / INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER