Søg
Close this search box.

DENGANG MIN MOR GAV SIN SØN EN GAVE SOM VAR HUDPLEJE.

JEG HUSKER, AT JEG KIGGEDE PÅ GAVEN, JEG HAVDE FÅET AF MIN MOR …

ANNONCE FOR DERMA

Var hun for real? Jeg havde håbet på at få et par fede Adidas-sneaks. Eller den fede Hugo-trøje som jeg ønskede mig. Men nej det var ingen af delene. Det var en gaveæske med hudpleje. Hudpleje til mænd nuvel. Jeg var ikke sikker på, hvorfor det var præcis denne gave, jeg fik af min mor? Og som min mor var, samlede hun mine tanker op. Vi fik en snak om, at jeg gik ind i en tid, hvor min hud ville være i ubalance, som jeg husker, hun kaldte det. Min mor var ikke kosmetolog, så jeg tænker, at hun snakkede med mig, så jeg forstod det. Jeg forstod, at det gav mening at rense sin hud og pleje den. Jeg forstod, at det gav mening. Jeg havde ikke enormt uren hud, dog var jeg jo teenager, som så mange af mine kammerater var det. Vores hud havde en fest, som i et festfyrværkeri skete – lige der midt i fjæset. Nuvel jeg forstod pointen, og jeg begyndte at bruge produkterne og skabe en rutine.

HER MANGE ÅR SENERE HAR JEG STADIG EN RUTINE FOR AT PASSE OG PLEJE MIN HUD!

Jeg går op i min hud, ja den bliver jo ikke yngre desværre haha. Men jeg har en fast rutine, og den rutine indeholder udover hud og hår naturligvis ansigtet. Jeg anser mig selv som at være en forfængelig mand og tænker, at det frø blev plantet af min nu afdøde mor. Hun gav mig en gave, jeg ikke umiddelbart ønskede mig. Ikke desto mindre den gave, jeg fortsat har brugt. Bevares jeg har skiftet fra de mærker, jeg fik tilbage i 90´erne – der er jo sket en del med ansigtspleje og kropspleje siden da. Og gudskelov for det! Jeg har det seneste lange stykke tid brugt Derma Man-serien, hvor især ansigtscremen har været en favorit. Derma Man er rene, effektive no-nonsense-produkter uden parfume – eller anden unødig kemi, som hverken hører hjemme på huden, i min krop eller i naturen, og indeholder kropssæbe, deodorant, opturshårvoks og ansigtscreme. Alle pakket ind i et fint mandet look, som adskiller sig fra resten af Dermas produkter, og det er rigtigt fint. Især hvis der er en mor, som køber den fine serie til sin teenage-søn. Derudover er produkterne nemme at anvende. Der er ikke tusind forskellige produkter at skulle forholde sig til. En vask til både ansigt, krop og hår. En ansigtscreme. En Deo og en opturshårvoks.

Har du en teenagedatter, er der jo naturligvis også en fin serie – Derma Woman med renseprodukter til piger og kvinder. Ligeledes pakket fint ind i feminin emballage. Perfekt til vores egne døtre, når den tid kommer. For der er ingen tvivl om, at jeg kommer til at gøre kunsten efter min mor. Mine døtre skal også passe på deres hud med rene, parfumefri produkter. Især i den tid, der kommer (langt) ude i fremtiden. Derma Man- og Woman-serierne er, som Derma jo er kendt for, helt fri for parfume og anden unødig kemi og både AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic og derudover, er produkterne veganske.

 

VIDSTE DU, AT PARFUMEALLERGI OFTEST STARTER UNDER ARMENE?

Da jeg læste mere om allergier og parfumeallergi især (under min opstart med Derma samarbejdet tilbage i sommers) var det én af de ting, jeg studsede over. Jeg har før fået udslæt under armene af den forkerte deodorant. Og nu kan man med den allergivenlige og parfumefri Derma Man Deo undgå den type udslæt. Den helt nye Deo til mænd fylder ikke meget og er nem at have med sig enten i arbejds- eller sportstasken (efter træning). Jeg er skeptisk over nye deodoranter, men må sige, at jeg er solgt. Denne nye Deo er perfekt i resten af Dermapakken, som er i min toilettaske. Den modvirker nemlig effektivt svedlugt med antiperspirant effekt, også selvom den er skånsom og helt uden parfume! For noget andet, jeg har lært, er, at det især for de unge teenagere er vigtigt at vælge allergivenlige og parfumefri produkter. For når man først har fået parfumeallergi, varer den resten af livet!

KØB ET STARTKIT TIL NEDSAT PRIS!

Som noget helt specielt kan man netop nu købe et Derma Man og Derma Woman startkit til sensitiv hud – til en nedsat pris. Hele 30% sparer du ved at købe via DETTE LINK og det er den perfekte gave til personen, du kender, som skal starte en hudplejerutine op, eller ønsker at skifte til gode, parfumefri produkter til sensitiv hud. Med produkter, som er miljøvenlige og med AllergyCertified-stempel føler jeg mig godt passet på. Og efter en lang periode, hvor jeg kun har brugt disse produkter, kan jeg med hånden på hjertet sige at jeg er “hooked”, jeg er tosset med produkterne!

LÆS MEGET MERE OM HVORDAN DU VÆLGER ALLERGIVENLIGE PRODUKTER HER!

HVAD GÅR DU OP I NÅR DU VÆLGER HUDPLEJE?