Søg
Close this search box.

LAD OS FEJRE KÆRLIGHEDEN! (Jane Kønig Konkurrence)

img_0520

image

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET! KÆMPE TILLYKKE TIL METTE WEST!

Jeg kontakter dig for mere info Mette, og endnu engang tillykke! Fejr kærligheden

🙂

A

FEBRUAR ER VALENTINS MÅNED!

Og hvor jeg føler jeg er god til at huske at købe små gaver og have blomster med hjem så ved jeg at andre IKKE er det. Jeg har kammerater som giver fødselsdagsgaver og kæresterne bliver mistroiske når de kommer hjem med blomster 🙂 Sådan er det som sagt ikke herhjemme! Synes jeg selv.

Idag var jeg forbi en blomster butik i københavn for at købe blomster til min ansatte som fylder 30 imorgen. Der var en anden fin buket også og jeg valgte at købe den med hjem til hustruen. Jeg har desuden haft en lille Jane Kønig box liggende og vente til det helt rigtige tidspunkt. Den skulle ikke være til en mærkedag, den skulle være til en da hvor jeg ville fejre kærligheden til min hustru. En dag hvor jeg ville fejre at hun er min. For det forstår jeg stadig ikke altid.

img_0518

DET ER IKKE NEMT ALTID AT HUSKE KÆRLIGHEDEN…

Det er ikke altid nemt at huske hinanden. Men idag inden hun stak af mod arbejdet (hvor hun stadig er PS) ja så fik hun både blomster og gave! Jeg er vild med at begave min hustru. Hvis jeg kunne ville hun få en gave hver dag. Ikke hele verden eller en ø. Men sådanne små hyggelige gaver 🙂 Hun blev vildt glad for halskæden som var inde i boksen. Jeg havde valgt et LOVETAG med et hjerte, og et lille diamant vedhæng sammen med. Ikke et bogstav men et hjerte. Jeg synes Jane Kønigs design er så ikoniske og fine. Det varmer og er diskret og det lille diamant vedhæng gjorde lidt extra selvom jeg absolut også synes at selve LOVETAG er fint alene.

img_0517

JEG SYNES VI SKAL FEJRER KÆRLIGHEDEN MERE!

Jeg synes vi skal huske kærligheden mere. OGSÅ selvom dagligdagen er hektisk og logistik lorte agtig. For bare et lille extra kys, eller kram. Eller en lille dans i køkkenet hvor børnene også ender med at komme og danse med er et smil og varme for mig. At kunne overraske hustruen når hun mindst forventer det på en grå og kold fredag. Med en buket blomster som giver håb om at forår er på vej (måske)! OG jeg vil stadig give high five hvis man bruger en kærligheds tradition som Valentines Day til at fejrer kærligheden OGSÅ. Jeg er ligeglad hvor meget i gør det – jeg vil bare gerne vide HVORDAN! og den leder til det næste fantastiske mulighed for alle jer dejlige mennesker som læser med herinde!

JANE KØNIG

LOVETAG VALENTINS KONKURRENCE!!!

OG DET HER BLIVER EN FEST!

Sejeste Jane Kønig vil gerne udlodde et valgfrit forgyldt LOVETAG samt en 42 cm kæde til EN HELDIG VINDER!

DET ENESTE DU SKAL GØRE ER:

  • At Følge min blog herinde! (så bliver jeg så glad altså!)

  • At fortælle hvilken forgyldt version du ønsker at give væk! (få inspiration HER!)

  • OG fortælle Hvordan i fejrer kærligheden hjemme hos jer!

VINDEREN FINDES SØNDAG D 5/2 KL 22!

img_0514