Søg
Close this search box.

NÅR MAN SKYNDER SIG I SUPERMARKEDET FOR AT SIKRE SIG MAD TIL FAMILIEN…

far til fire piger

VENNER!

JEG HAR LIGE HANDLET!

Og som så mange gange tidligere gik jeg i superbrugsen som jeg jo altid bliver glad af. Men jeg mærkede en frygt da jeg var på vej derover. Hvad nu hvis der ikke er mere mælk. Hvad nu hvis der ikke er mere toiletpapir?

Corona har grounded mine børn og jeg. Vi er nu de næste mange dage sammen, og jeg glæder mig. Dog var det også vigtigt at handle lidt gær og mælk og aftensmaden til imorgen så der var styr på det.

MEN HVORFOR HAVDE JEG

EN FRYGT FOR

AT VI MENNESKER HAVDE

VÆRET EGOISTISKE?

Er det en “tyv tror hver mand stjæler” situation? Måske! Handler det om at jeg frygtede at jeg måske også ville slå hjernen fra og handle i vildskab?

VI HAR IKKE BRUG FOR

BALSAMICORISTET MANDLER

MEN JEG KØBER DEM SGU!

Og ja jeg sætter det lidt på en spids. Men ærligt vidste jeg ikke hvad der mødte mig i supermarkedet. Omvendt ønskede jeg mig enormt at der var en masse varer så alle kunne nå at handle. Der var fyldt i brugsen. Mange store børn var sendt ned for at handle kunne man se, og så var der typer som mig som allerede var hjemme med deres børn. Stemningen var god, og hyggelig og ingen panik følelse da jeg først trådte ind.

JEG FANGEDE MIG SELV I AT KIGGE I FOLKS KURVE

“HAR DU BRUG FOR 40 PAKKER BACON?”

Men med et gik det op for mig at folk jo med garanti gjorde det samme ved mig. HAHA. JA jeg har brug for de 3 pakker pasta for vi er 37463912 mennesker i vores hjem. Ja jeg køber chips og dip fordi jeg tænker at vi også idag skal hygge…

Jeg valgte bevidst at gå i Brugsen og ikke i Netto. Jeg var nervøs for at de skræmmebilleder jeg havde set på nettet (som jo klart gjorde min frygt værre) ikke hjalp på min lyst til at gå i Netto. (hvorfor uploadede alle jeg kender kun billeder fra den lokale Netto?).

NYHEDERNE BURDE FÅ EN FLAD?

For de lever for at denne frygt for at miste muligheden for mælk vokser i mig. Jeg så nyhederne som vi alle gjorde, og selvom de sagde “HOLD NU IGEN VENNER”, så skulle de liiiiiige vise at folk “hamstrede” selvom det egenligt ikke så ud til andet end at folk handlede ind til de næste par dage. Jeg så ikke folk der tævede hinanden for den sidste rulle toiletpapir. Endnu.

JEG MELDER ALT GODT FRA SUPERMARKEDET!

Der er stadig RIGELIGT med mælk, og gær (især den dyre økologiske) og hvis vi bare lige overvejer vigtigheden i de balsamicoristet mandler, så er vi nok meget godt med!

HAV DEN BEDSTE DAG VENNER!

PAS PÅ HINANDEN DERUDE!