Søg
Close this search box.

GAMMEL GUCCI KÆRLIGHED SKAL PLEJES…

img_7179

KENDER I DET…

Mine gamle elskede GUCCI ACE SNEAKS var lidt trætte. Især de hvide såler var ikke helt så hvide mere og jeg må indrømme at skoene trængte til lidt kærlighed. Den her kondisko er min absolutte favorit sko over dem alle (okay er også ret vild med mine bottega veneta sneaks, og lanvins nuvel…) De er seje og sjove, og det skinnende slangeskind bagpå gør dem lidt flabet. Jeg har to par af den model. Begge hvide, dog et par uden applikationer på og et med stjerner og arbejdsbier broderet på. Jeg fandt en gammel tandbørste frem og mit hjælperedskab jeg havde erhvervet mig sammen med et par Bottega sneaks (fundet i butikken i København naturligvis!) og opvaskemiddel (yep den velduftende fra Humdakin…) OG igang gik jeg med processen. Jeg fandt et sæt nye hvide snørrebånd og smed de gamle ud. Dem kan man naturligvis vælge at vaske – men jeg havde ikke den tålmodighed lige idag (skal nok være bedre til det!). Tandbørsten er for mig mega sej da den kan komme ind i en masse snørklede hjørner som af en eller anden årsag bliver mega beskidt… Mit special værktøj har kridt på siden som gør at man kan “kridte” sålekanterne hvide igen. Jeg vaskede og skrubbede dem dog først inden også. Det virkede for mig. Jeg vil sige at resultatet for mig var værd at bruge 15 minutter på. Resultatet er OPTUR! Jeg overvejer hvordan mine pæne hvide sneaks havde set ud hvis jeg havde gjort det noget før.. Her er lidt billeder fra processen…

PSSST! Er du i København og har tid så gå ind og hils på de søde GUCCI folk og se om de har den smukke ACE SNEAKER. Der er lidt venteliste på den nu og da – men den er ventetiden værd!

img_7173

img_7175

img_7174