Søg
Close this search box.

#SØNDAGSRABAT – DE VIGTIGSTE INVESTERINGER

image

INDEHOLDER REKLAMELINKS.

MID SEASON ER OVER OS!

Og det betyder som regel en masse nedsat – som man ved kommer på udsalg aligevel. MEN på Boozt kører de IDAG 20% på en masse fantastiske KLASSISKE ting også. Altså de ting som vi mænd IKKE kan leve uden (hvis man går op i det altså…) Jeg har linket her til mine MUST HAVES som jeg ikke vil være foruden i min garderobe

IKONISK OVERTØJ!

image

DEN KLASSISKE HERRE FRAKKE. Frakken som lige nu bruges især med et par jeans og en hættetrøje eller sweatshirt. Altså MIXET af klassisk der møder pænt. Jeg har optur og viste en anden version af selv samme frakke for noget tid siden. DENNE er fra seje NN07 (en klassisk favorit herhjemme!) og du kan finde den nedsat HER!

IKONISKE SKJORTER!

Jeg er en skjorte mand. Jeg er vild med både den afslappede og pæne skjorte. Her har jeg listet den ikoniske denim skjorte. En fin blå skjorte, og en skjorte med lidt print på – som stadig ikke er for over the top.

image

Den fantastiske fine Denim Skjorte fra WON HUNDRED er HER!

image

Denne fantastiske skjorte fra WOODWOOD er klassisk både til denim OG chinos. Og Logoet på brystet er nærmest IKONISK og med en snært af lidt COLLEGE stil (OG DEN FINDES OGSÅ I HVID – JEG TÆNKER EN AF HVER!!) – tjek den ud HER!

image

MADS NØRGAARD er sej og emmer af KØBENHAVNER COOL (hvis i spørger mig). Prikkerne her er sjove men uden at være klovne agtige (i min bog) Det handler om en fin balance imellem print eller ikke print! Check den fine skjorte ud HER!

BASIC BOMULD!

Jeg er vild med bare at have en Tshirt på og lever nærmest i mine sweatshirts når jeg har fri. Jeg synes de er fine og sporty men på den pæne måde stadig. Derudover er det svært at leve uden hættetrøjen som skal bruges under den fine klassiske herrejakke ELLER den seje læder jakke. Basic Bomuld skal mixes med Denim i min bog. Og her er mine favoritter:

image

SOULLAND er et sejt dansk mærke som gør det super godt. En basic T-shirt er vigtig og denne med en lomme giver en extra cool detalje. OG tykkelsen på T-shirten er vigtig også (OG DEN ER SAT NED SÅ SPAR EXTRA!!). Check dem ud HER!

image

SWEATSHIRT med et nik imod 90erne – jeg har den med det store logo OG skal absolut have denne også Check den ud HER!

image

OG hættetrøje! HER fra seje CK JEANS HER!

image

OG seje SOULLAND igen – FED FED FED FED!! tjek den ud HER!

image

OG støt en god sag! (DET ER ALTID VIGTIGT!) Check den ud HER! Giv den i gave – køb den til dig selv! STØT STØT STØT!

IKONISK FODTØJ!

Nuvel Ikonisk fodtøj lyder ikke super sexet – MEN her er listen over det aller vigtigste i den eller din mands garderobe!

image

Den hvid sneak. Går til alt lige fra det afslappede til et suit. Den hvide sneak er og bliver en klassiker. Jeg har optur over den og har en del af dem i min samling (dont ask…) Check dem her ud fra seje POLO RALPH LAUREN HER! der findes mange hvide sneaks men de her er ikoniske og næsten HELT hvide!

image

YEP den er god nok. CHELSEA støvlen er et hit. Jeg synes personlig den virker bedst i ruskind og lidt rå. Så den ikke bliver for “pæn”. Jeg skal ud og finde denne model – OG jeg glæder mig til at prøve den her fra SHOE THE BEAR (fin pris iøvrigt!) Tjek den ud HER!

image

FRITIDS STØVLEN. denne fra Wolverine har jeg selv og har brugt 2 (okay måske 3 år) år i træk! Den er cool og maskulin, og er perfekt herude på landet hvor jeg bor. God varme og god sål til vinterens vind og vejr. Derudover er denne mørkebrun som virker og passer til alt. Jeg skal til at kigge lidt på en ny vinterstøvle OG tror bestemt jeg kigger nærmere på dem! Find dem HER!

RABATTEN VIRKER VED KØB AF 999 KR OG DE 20 PROCENT ER JO SERIØST EN VIGTIG HJÆLP TIL KØB AF DISSE IKONISKE KLASSIKERE SOM MAN KAN BRUGE I LANG TID!

KODEN ER: MSS20

Hav en fantastisk SHOPPE SØNDAG!