Søg
Close this search box.

10 TING VI HAR LÆRT EFTER FØRSTE UGE I DENNE CORONA TID

CORONA, HJEMMESKOLENDE BØRN OG HJEMMEARBEJDE.

MEN HVORDAN GÅR DET LIGE HERHJEMME?

CORONA ER LANDET I LANDET. Og det var klart for vores familie at vi sadlede om da Statsministeren fortalte at skolerne lukkede ned. Jeg arbejdede hjemmefra, og hustruen havde nogle enkelte vagter. Det har været enormt vigtigt for mig at hustruen er hjemme, da hun især har fungeret som underviser herhjemme. Jeg har forsøgt at holde tungen lige i  munden med webshop, instagram konto og familie. Det har givet lidt erfaringer, så nu tænkte jeg at dette indlæg giver mening. Så her er:

corona hjemmeskole

10 TING VI HAR LÆRT EFTER FØRSTE UGE I DENNE CORONA TID

1/

DET ER NOGET TID SIDEN AT VI HAR GÅET I SKOLE, OG DERMED GØR VI BRUG AF MORFAR TIL MATEMATIK MEN VI HOLDER TUNGEN LIGE I MUNDEN.

/2

DØTRENE ER MEGA SEJE – OMEND OGSÅ FRUSTRERET OVER HJEMMESKOLEN. DE GØR DERES BEDSTE OG KNOKLER HERHJEMME

/3

IDAG STARTEDE DE STORE DØTRES ONLINESKOLE SOM ER OPTUR. ISÆR FORDI DE SAD SAMMEN MED DERES KLASSEKAMERATER OG LÆRER. ET FÆLLESSKAB OGSÅ SELVOM DET VAR ONLINE.

/4

JEG SKAL STOPPE MED AT SPISE DÅRLIGT. ALLE DE TIMER HERHJEMME SAMT MIG DER PRIMÆRT HANDLER IND (når jeg er sulten) GØR AT JEG TRÆFFER NOGLE DUMME MAD VALG. DET ER EN KLAR FOKUS FRA DAGS DATO AT FORSØGE AT GØRE DET BEDRE

/5

JEG SKAL STARTE MED AT TRÆNE HERHJEMME. OG DET STARTER FAKTISK OGSÅ DAGS DATO. IDAG OM EN TIMES TID HOPPER JEG SIMPELTHEN UD PÅ TERRASSEN OG TRÆNER ONLINE SAMMEN MED MIN TRÆNINGSBUDDY. (wish me luck)

/6

DET ER SYGT HÅRDT AT BLIVE HJEMME NÅR VI NORMALT SER MORMOR OG MORFAR TIT. JEG ER VILD MED AT VI KAN SES ONLINE VIA FACETIME – OG DET GØR VI OGSÅ!

/7

VI SKAL HUSKE AT SOVE OG PASSE PÅ HINANDEN. VI VOKSNE HAR EN TENDENS TIL HERHJEMME AT SIDDE OPPE TIL LANGT UD PÅ NATTEN FOR ENTEN AT ARBEJDE ELLER SE BARNABY (ja jeg er gammel)

/8

FOLK SMILER TIL HINANDEN – PÅ AFSTAND. VI HAR MED DENNE “HJEMSENDELSE” SOM DE FLESTE AF OS HAR TAGET IMOD, FUNDET ET FÆLLESSKAB. ET “DIG FØR MIG” FÆLLESSKAB SOM I MIN BOG IKKE HANDLER OM AT MAN ER SIG SELV NÆRMEST, NEJ DET HANDLER OM EN FORSTÅELSE FOR AT HJÆLPE HINANDEN. OG DET ER PISSE FEDT!

/9

VI FINDER KREATIVITETEN FREM. KREATIVITET SOM VISER SIG I FAMILIEN MEN OGSÅ HOS HINANDEN. VI SENDER SMÅ HJEMMELAVET GAVER AFSTED OG BREVE SOM DØTRENE HAR SKREVET TIL MORMOR OG MORFAR. VI LAVE KREA OG FORDYBER OS I ØJEBLIKKET

/10

JEG HAR DE BEDSTE INSTAVENNER OG DIG DER LÆSER MED HER SKAL HAVE EN KÆMPE TAK! TAK FORDI DU FØLGER MED OG OGSÅ (læs måske især) TAK FORDI DU STØTTER OP OM MIN LILLE VIRKSOMHED, BÅDE VED AT LIKE OG KOMMENTERE – DOG ISÆR OGSÅ FOR AT HANDLE PÅ MIN WEBSHOP SOM DU FINDER HER!. HVER ENESTE ORDRE BETYDER MAX MEGET FOR MIG! TAK FOR DET!