Søg
Close this search box.

SANDHEDEN ER…

DAGEN STARTEDE FAKTISK RIGTIGT FINT…

Jeg fik lov til at sove længe! Igår var en lang dag, og efter at have gået en masse tusind skridt (20.000 for at være præcis) så var en god nats søvn absolut lige hvad der var brug for! Men som dagen gik blev det mere og mere klart for mig at denne dag ikke ville blive optur. Jeg havde et “glasset halvt tomt” sind. Jeg så ikke positivt på noget jo længere vi kom ind i dagen. Sandheden er at jeg nok absolut aller helst, idag, ville have været helt mutters alene. Idag ville jeg ikke være husbond. Idag ville jeg ikke være far. Jeg ved godt det lyder enormt kynisk, og urealistisk. Imorgen er en ny dag I KNOW. MEN idag var bare dum. Sådan en dag. Og pludselig føler jeg mig enormt egoistisk over at skrive dette. MEN det er altså sådan jeg havde det idag…

SANDHEDEN ER…

At jeg har været en massiv lortefar, uden nogen former for tålmoddighed. Sandheden er at jeg har været en massiv lortehusbond, uden nogen former for forståelse. Men imorgen skal det nok være bedre. Jeg er sikker på det… Har i det nogensinde sådan at du ikke har lyst til at være forælder? At du bare gerne vil være alene? Må man godt tænke sådan som forælder?