Søg
Close this search box.

OG SÅ KOM VALENTINES…

img_1028

INDEHOLDER REKLAME…

OG SÅ KOM VALENTINES…

Og jeg indrømmer gladeligt at jeg er TOP romantiker. Jeg nyder at kunne begave min hustru med store og små gaver og det at finde en helt perfekt og gennemtænkt gave er absolut en sjov ting for mig. Hustruen havde arbejde til midnat og vi havde aftalt hygge og aftensmad med familie (som vi ser for sjældent…) og skulle derefter hente hustruen når hun fik fri. Inden vi kørte til familiehygge kørte vi forbi Det lokale by center for at hente blomster. Der hvor vi lokalt køber blomster har de et køleskab man kan gå ind i med en masse afskårne blomster. Der tager jeg alle døtrene med og lader dem vælge hvilke blomster der skal i buketten. Naturligvis med lidt farvevalg men døtrene er vilde med at hjælpe og vælger løs! Jeg havde stillet det hele klart da vi kørte afsted og da hustruen kom hjem lidt over midnat så var det jo valentines day. Dermed var det pakke tid. Hun smilede og sagde at hun jo ikke havde nogen gave. Men det forstår hun nok ikke for jeg ser faktisk hver dag med hende lidt som en gave. Jeg er top heldig med hende ved min side. Og det er præcist hvor hun er. LIGE ved min side. Nedenfor kan i se og læse mere til gavevalg 🙂

img_1029

MEN HVAD MED GAVERNE…

Instagram er et fantastisk sted for mig at finde inspiration og finde seje gavemuligheder til familien (og mig selv høhø). Det er på instagram at jeg faldt over MUMBAI STOCKHOLM og også derinde jeg faldt over LIBELULA fra Oslo. Camilla (som hun hedder designeren bag) har en dejlig tilgang til design og hendes 18kt guld smykker er mega flotte. Især hendes armbånd “mother of bracelet” fandt jeg som en smuk personlig gave. JA det er en investering og noget man sparer sammen til, dog er det et armbånd for livet. Jeg fik indgraveret alle døtres navne på og dermed var gaven faktisk også fra dem 🙂

img_1076

img_1075

OKAY EN GAVE TIL…

Da jeg var i Stockholm boede jeg på Story Hotel. Og som noget nyt havde de smukke og lækre sæbe produkter fra LA:BRUKET og herhjemme fandt jeg frem til en sej butik i Næstved som solgte dem og sendte dem smukt indpakket! Butik ROPA er en lille oase af lækkerhed, som med deres lækre mærker naturligvis også har LA:BRUKET. Problemet med at rejse rundt er at man oplever og prøver nye produkter hele tiden. OG det var simpelthen produkter jeg var nød til at begave hustruen med!

img_1093

JEG VED GODT AT JEG…

gik all in denne gang. Der var lækre gaver. Og det er der ikke altid. Men hustruen fortjener simpelthen disse gaver. Både fordi hun er meget alene. Men også fordi hun er pisse dejlig, og muligheden for gaverne var her nu. Jeg håber i alle havde en fantastisk Valentines dag – også selvom der ikke var gaver. Jeg har før skrevet at vi skulle fejrer kærligheden – OG der skrev i en masse gode tanker. Jeg tror og er sikker på at vi alle fejrer kærligheden forskelligt. Denne Valentines day var hyggelig 🙂 Og gaverne faldt i god jord 🙂 A