Søg
Close this search box.

SOMMER I EN SKÅL

img_7391

SPONSORERET AF ARLA

JEG SMILER OVER DEN SOMMERAFTEN…

Smiler fordi det ikke altid er sådan at man husker “alene” hygge med sine største døtre. De kan klare sig selv med en masse og er begyndt at passe sig selv lidt mere end hvad de gjorde for bare et år siden. Jeg vil helt vildt gerne nyde tgid med dem også så for to dage siden var jeg forbi den lokale meny og købe den nye ARLA ØKO  FLØDEIS VANILJE med hjem, og så skulle vi tre aftenhygge på terassen. Hustruen var på vagt på fødegangen og de små var helt færdige! De fik naturligvis også is, dog blev den hurtigt skovlet ind. Mini holdet blev puttet og de store tøser havde været i bad. De tog så pæne kjoler og buksedragt på for NU skulle vi sommer hygge på terassen!

img_7393 img_7395 img_7399

PROJEKT PYNT DIN ISDESSERT

MED SOMMER!

Vi havde plukket lidt jordbær nede fra højbedet og hustruen havde lavet lækkert rabarbermos der stod i køleskabet. Jeg husker min sommer som bar med vanilje flødeis med friske jordbær på. Det står helt klart for mig at det var sådan det skulle være den aften også. Altså var ingredienserne:

VANILJE FLØDEIS

(fremdarettet kommer jeg kun til at købe ARLA ØKO FLØDEIS denne fantastiske vanilje is!!)

FRISKE JORDBÆR

(måske fra haven?)

RABARBER KOMPOT

(rabarber er mega lækkert!)

HELT SIMPELT – nærmest ikonisk #ONESCOOP 

Døtrene nød at pynte desserterne selv og imens vi sad og nød den lækre vanilje is fra Arla Øko Flødeis – som iøvrigt er lavet på dansk fløde og med økologisk bourbon vanilje (mega MUMS!) – så fik vi snakket om sommer. Og hvilke minder de havde som var de bedste!

img_7408 img_7407 img_7403 img_7405

OG SÅDAN VAR EN PERFEKT

SOMMER AFTEN!

Og sådan var det bare mega hyggeligt! Bare os tre en dejlig sommer aften, med en perfekt skål fuld af sommer Tænker du at at også skal prøve de nye fantastiske ØKO FLØDE is fra ARLA, så er der hele 3 lækre varianter at vælge imellem, og de kan købes hos Føtex, Meny og Bilka…

HVAD ER SOMMER I EN SKÅL FOR JER?