Søg
Close this search box.

DAG 2 AF NY I ARBEJDE…

img_4560

TIRSDAG MED SOL PÅ!

Dagen har været OPTUR! Jeg mener helt seriøst, den her dag er fløjet afsted og jeg har haft møder og kreativ sparring. Derudover så har kontoret/bygningen vist sig fra den absolut smukkeste side. Jeg mener, hvem har sådan en arbejdsplads? Sådan helt seriøst er jeg nervøs for at jeg måske vågner fra den her drøm… Med et skønt dele kontor på øverste etage med en masse lys (og kaffe maskine i nærheden) ja så er den eneste “nedtur” at jeg har ondt i mine ben efter søndagens HEAT IT UP TRX time ( tak Malmberg ) og dette bliver jeg mindet om hver gang jeg går (for jeg tager ikke elevatoren) op på 3 sal. Igår gik jeg 5 km (tak til StepsAppen hehe)!

IMORGEN ER EN NY DAG!

Og jeg glæder mig til en kreativ dag med spændene projekter!

OG OG OG…

Til jer som gerne ville se hvad der var i den “diskrete” SAINT LAURENT PARIS pose, ja så var der verdens sejeste Rygsæk. Jeg er ovenud lykkelig over den flotte gave og jeg er glad for at kunne tage den på, og sende de gamle kollegaer og chefer en tanke, imens man er på vej mod jobbet. Det er rart at de er med mig 🙂

img_4559

HVORDAN HAR DIN DAG VÆRET?