Søg
Close this search box.

OM AT TUDE UD AF DET BLÅ SOM MAND…

SPONSORERET INDLÆG.

1

Jeg har altid været en følsom mand. Ikke så hård i kanten. Men da jeg mistede mine forældre og fået børn er det som om tårerne kommer liiidt hurtigere end før. Jeg har fanget mig selv i at flæbe over noget så simpelt som afdansnings bal for døtrene i deres nuttede tyl skørter – dansende (lidt kluntet nuvel) til DuDuDu med en masse andre børn. Der står jeg og filmer imens jeg med våde øjne forsøger at holde fokus på omgivelserne og deres opmærksomhed på mine våde øjne. Midt i tv serier og reklamer (som jeg nu også kan flæbe over bevares) bliver jeg enormt let rørt uden grund. Jeg har i sorg været enorm opmærksom på at tøserne gerne måtte se mig græde også.

Men det er lidt svært at forklarer hvorfor man små flæber over en juice reklame. Den her reklame fanger bare et eller andet hos mig – og i mig.

SE DEN HER:

Om det er fordi jeg med mit rejseri kan sætte mig ind i følelsen af at være alene eller om det bare er måden den er sat sammen på som reklame. Især parret hvor hun bryder helt sammen.

Hvad synes i om reklamen? Jeg er vild med en anden type reklamer end “Hej jeg sidder på en stol og siger den her juice er god”.

TAK FORDI DU LÆSER MED!

A