Søg
Close this search box.

10 TING JEG SYNES ER SVÆRE I MIT LIV..

JEG ER LIGE KOMMET HJEM EFTER 3 GODE DAGE I OSLO.

3 DAGE med arbejde med dejlige og dygtige kollegaer. Derudover står denne uge også lidt i kontrast da jeg har travlt, og skal afholde en masse møder med folk der snart går på ferie. OG derudover også er MEGA træt. Jeg sov så dårligt på denne tur, og vågnede flere gange. Dyrkede ikke den motion jeg gerne ville. Spiste medium sundt. Savnede min familie. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave en 10 ting liste. Udelukkende for at få det ud af mit system. SÅ HER KOMMER DEN!

10 TING JEG SYNES ER SVÆRE I MIT LIV..

1/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT PRIORITERE TRÆNING I MIN HVERDAG…

Jeg er MEGA glad for både træning med jobbet, mandeklubben og hos seje Malmberg. Men jeg synes det er svært at få ind i en rutine. Jeg synes det er svært at få tid til det hele. OG træne. Hvordan gør folk det? Har de flere timer i dagen?

2/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT VÆLGE SUNDE TING UDELUKKENDE…

Jeg er en hyggetype. Og dermed mener jeg ikke hygge med en fignestang.Jeg prøver at tænke over hvad jeg skal spise, dog synes jeg det er MEGA SVÆRT når jeg har travlt, er ude at rejse og har weekend….

3/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT SOVE NOK TIMER…

Hvis jeg sover 5-6 timer så er jeg heldig. Jeg har ikke timer nok. Jeg kan huske at jeg fik at vide af min psykolog engang at jeg skulle have minimum 8 timers søvn. Så gennemgik jeg min dagligdag, og luftede ønsket om voksen tid med hustruen også. Hun ændrede time antallet. Men holdt fast i at jeg skulle prioritere søvn… Det er stadig work in progress lad os være ærlige…

4/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT HUSKE AT VÆRE KÆRESTER I DAGLIGDAGEN…

Jeg er typen som prøver ihærdigt at huske at være kærester med hustruen. Det er MEGA vigtigt for at vi ikke mister hinanden. Vi skal huske det. Det lille glas vin, og det voksen snakken. Weekenderne uden børn.

5/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT VÆRE FAR…

Jeg har så høje forventninger til mig selv som far at jeg nogen gange snubler i de bedste intentioner. Jeg synes ikke det er let at være forælder altid…

6/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT NÅ AT SE SINE VENNER…

Den ene dag tager den anden. Og pludselig er det 6 måneder siden at jeg så min best mate og hans lille familie. Eller så Malmberg bare til en kaffe. Jeg synes det er svært med børn og dagligdag. Hvordan husker i det?

7/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT VÆRE FORUDEN MIN FORÆLDRE…

Jeg var skisme ikke klar til at være foruden dem SÅ TIDLIGT. Og der går ikke en dag uden at jeg tænker på dem! Jeg savner dem rigtigt meget, og savner at de er med i vores liv. Jeg savner dem rigtigt meget!

8/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT HAVE FAMILIE SOM BOR LANGT VÆK…

Australien, er stedet hvor verdens bedste faster – TANTE KAI (som vi kalder hende) bor. Jeg har optur over at hun har announced hendes ankomst i august. OG jeg synes det er svært at der skal gå SÅ lang tid imellem vi ses… Hun er et af de eneste links jeg har tilbage til min fars side af familien…

9/

JEG SYNES DET ER SVÆRT OM JEG SKAL SKIFTE TIL DEN NYE IPHONE X…

Jeg mener er den virkelig bedre? Tager den bedre billeder?

10/

JEG SYNES DET ER SVÆRT AT FINDE TIDEN TIL AT BLOGGE…

Jeg er VILD med at bruge denne platform til at nørde, og skabe dialog OG lette mit hjerte, og dele mine tanker. Men jeg er ked af at bloggen lider under at jeg har travlt. At den ligger stille når jeg ikke gør det. At jeg ikke kan indarbejde et flow. For jeg kan se at i gerne vil læse med. Og jeg vil gerne skrive… Jeg synes det er svært, og undskylder enormt meget!

TAK FORDI DU LÆSER MED OG ER TÅLMODDIG!