Søg
Close this search box.

FAR TIL FIRE PIGER BIKE CHALLENGE!

img_6892

SPONSORERET AF GAZELLE

IDAG VAR EN PERFEKT EFTERMIDDAG

MED DØTRENE!

I kender dem nok godt. de dage hvor man ved at det nok skal blive hyggeligt. En af de dage hvor man smiler på vejen hjem fra arbejde, fordi man ved at man skal have lidt tid alene med de store døtre. De fik cykler i fødselsdags gave, OG jeg tester i øjeblikket den fine Gazelle cykel (læs mere om det herovre på dette blog indlæg). Jeg har været ude på nogle ture alene, og testet el motoren. Det er helt vildt så meget hjælp man får i pedalerne. Den der følelse af at blive “båret” afsted på cyklen. Nå men idag da jeg kom hjem havde jeg aftalt at døtrene og jeg skulle afsted og cykle ned for at handle. Det i sig selv er en cykel tur på 1,5 minut. SÅ derfor kørte vi en lille omvej. Ude ved os ligger den fineste grusgrav og en masse stutterier med heste i stor stil. Døtrene er vilde med at cykle forbi og kramme en hest eller to (hashtag hestepiger) og turen forbi var fuld af blomster og sommer stemning. REN Morten Korch stil. Ava bremsede cyklen og råbte (på bedste blogger barn vis) “far! du skal have taget et billede med din seje cykel herovre – her er pænt”.

IFØRT CYKELHJELM (naturligvis..)

Smilede jeg til fotografen. OG Ava knipsede løs – fra forskellige vinkler. Jeg synes bare det var sjovt at hun gad! Så var det min tur til at tage billeder af dem. Blogger børn… Så cyklede vi videre på cykelstien for at finde foldene tomme og uden heste. Videre igen på cykelstien. Hen til et stykke vej hvor jeg panisk forsøgte at få døtrene med hen over. Der var ikke cykelsti. Og vi skyndte os over til det næste stykke med cykelsti. SÅ kom endnu en optur. Der var en kæmpe bakke – og jeg satte elmotoren til. Døtrene brugte deres rugbrødsmotor og cyklede afsted – jeg cyklede også afsted men satte elmotor til og fik den der hjælpende hånd der liiiige hjalp lidt extra.

img_6904

img_6902

JEG HAR OPTUR!

Det er simpelthen så lækkert at cykle på den her fantastisk seje GAZELLE el cykel. Der er intet morfar over den – andet end at morfar med garanti også vil være sej på den cykel. Jeg har OPTUR fordi at det er dejligt at komme ud og røre sig med sin familie. Godt vejr er altid dejligt men tror ærligt ikke at det gør en forskel når man bare har det fænomenalt fantastisk sammen. Jeg overvejer seriøst at køre på job på cyklen – helt seriøst! Med den hjælp man får med af el motoren så er det jo ingen sag at EL-cykle afsted mod job – og tilbage! Måske skal det være mit sommerprojekt! At cykle på job. Det er også den eneste måde jeg kan røre mig på for tiden da jeg ikke har tid til at træne, eller løbe (grundet hustruens skema…)

JEG LOVER HERMED…

At jeg skal cykle på arbejde (mange gange…) inden næste update om min favorit el cykel!

JA det gør jeg skisme!!!

CYKLER DU PÅ JOB?

img_6891