Søg
Close this search box.

DEN VILDESTE NESPRESSO KONKURRENCE!

REKLAME FOR NESPRESSO DANMARK

JA OK! OVERSKRIFTEN ER VOLDSOM…

Men det er ikke desto mindre rigtigt! Nederst i dette indlæg kommer den sejeste sommer kaffe konkurrence! Og jeg er mega glad for at jeg kan dele den med jer. Vi har OPTUR over vanilje kaffe, herhjemme. Jeg kan godt lide smagen af kaffe, hvorom hustruen har en tendens til at ville have en smag af noget andet end kaffe. Hun er blevet mere voksen med tiden (høhø) dog er vanilje kaffe stadig et hit. Nespresso lancerede for lang tid siden denne vanilje kaffe som en jule kaffe. Og heldigvis (for den gode kaffe stemning herhjemmme) kom den i fast kollektion hos seje Nespresso. PUHA! Når det nu er sommer, så kan det være et hit herhjemme med iskaffe. Især med en mælkeskummer som kan skumme mælkeskum KOLDT. Det er utroligt fantastisk, og det har fået vores iskaffer til nye højder herhjemme! Rimeligt simpelt. Vanilje kaffe kapsel, mælk, isterninger og en lille hilsen af noget vanilje sirup i weekenden (ok måske alle dage). Og dermed har vi et FAST HIT herhjemme, som døtrene også gerne ville smage, hvis de fik lov!

SOMMERENS HJEMMEBRYGGEDE ISKAFFE ER ENDNU LETTERE DENNE SOMMER!

Og det er med den fine kollektion fra Nespresso som støtter op om både hygge på terrassen, og når man er på farten. Og jeg er jo ret tit på farten 🙂 VIEW shakeren med glas er sej til at få virvlet det hele rundt til en perfekt is kaffe. OG den kække tyrkise er skisme et dejligt farve spark i min hverdag. Derudover er der HELE TO lækre nye varianter til mig (der ikke altid vil have vanilje høhø) Ispirazione Shakerato Den intense kaffe for en blød iskaffe med aroma fra kakao og ristede nødder. Er god til en sort iskaffe, eventuelt med lidt sukker. Og det med den sorte iskaffe DET skal jeg prøve lidt mere! Måske med en lille mælkeskums hilsen. Derudover er der Ispirazione Salentina Den spændende kaffe med en blød og rund tekstur og noter af ristede nødder. Er god som is-latté med mælk og en smule sirup (denne er til hustruen)

OK ER I KLAR TIL DEN VILDESTE KONKURRENCE?

Ser i, som tidligere beskrevet så har jeg fået lov til at udlodde den fineste sommer pakke – et såkaldt ISKAFFE NESPRESSO KIT. Og det i kan vinde er:

Nespresso iskaffe-kit:
5 rør af Ispirazione Salentina 
5 rør af Ispirazione Shakerato
Nespresso isbakke
Nespresso shaker
Nespresso to-go-kop
Nespresso CitiZ&Milk-maskine

Alt i skal gøre er at skrive her i kommentarfeltet

hvilken iskaffe i ville lave for jeres venner familie og venner som er familie her til sommer!

(husk jeg skal godkende kommentaren så den er ikke synlig med det samme)

Derudover kan i deltage en extra gang ovre på min Instagram med konkurrence billedet jeg poster NU!

Find min Instagram HER!

VINDEREN FINDES OM EN UGE – og jeg glæder mig til at læse alle jeres tanker!

LÆS MERE OM NESPRESSO HER!