Søg
Close this search box.

SE MIT KØLESKAB?

REKLAME FOR AEG

KAN KØLESKABE VÆRE PÆNE INDENI I VIRKELIGHEDEN?

Som i måske har set i min story på INSTAGRAM så har vores køleskab fået en KODYL upgrade. Vi har verdens sejeste AEG CUSTOM FLEX køleskab i vores køkken. Og med det, kom også mere plads. Troede jeg… For ser i, jeg kiggede i vores nye køleskab (som er blevet 1/3 del større lad os være ærlige). Og jeg kunne simpelthen ikke forstå hvorfor det var SÅ proppet. Igen. Så jeg gav mig selv den challenge, at jeg skulle “style” køleskabet. Så det ligner det fra reklamerne. OK det troede jeg. Og kort efter så vores køkkenbord sådan her ud…

OK TID TIL KEEP OR THROW OUT!

Det er altid nemt at lave den øvelse, for skal man virkelig stadig bruge kirsebærsovs (som er udløbet) i køleskabet? Jeg gik igang. Og med tiden blev det kalrt at vi jo bruger vores køleskab og at der derfor også ville være mere inde i VORES køleskab end dem fra reklamen… PÅ TRODS AF DET må jeg sige at det her AEG CUSTOME FLEX køleskab er optur. Jeg er nød til at nørde lidt omkring detaljerne. Og i får skisme lov til at være med! For ser i:

  • MULTIAIR FLOW teknologien i køleskabet, holder madvarerne friske i længere tid, med en ensartet luftstrøm i køleskabet.
  • CUSTOM FLEX døren giver fuldt brug af køleskabsdøren. Og på en sjov måde. Jeg kan nørde med flaskehøjder osv for den helt perfekte plads. Og næste uge kan hele døren rykkes rundt igen.
  • PERFEKT OPBEVARING med en af de største køleksabs skuffer på markedet. Den fleksible skillevæg nede i, giver opbevaring – som igen er fleksibel!
  • DET ER MEGA PÆNT. Ok det var ikke så teknisk – men rigtigt!

AND SO IT BEGAN…

Jeg hoppede lige ud i det. Også selvom jeg kom til neglelakken (som åbenbart er MEGA vigtigt i køleskabet?!). De friske Jordbær kom i en skuffe – sammen med andet lækkert frugt (ja vi har bananerne i køleskabet). Kartoflerne fik en plads med aspargeserne og avocadoerne. Løst og uden indpakning. Jeg fik mere og mere optur. Og viser her et før og efter billede.

 JEG HAR OPTUR!

OK I FÅR OGSÅ LIDT CLOSE UPS…

OG NEGLELAKKEN FIK OGSÅ FIN PLADS…

JEG SYNES SELV DET BLEV BEDRE…

Og det er jo en start! hahahah. Helt seriøst så fik jeg highfive af hustruen, som var pænt overrasket over hvordan det hele kunne være i køleskabet MEN med plads omkring. Det er bare mere lækkert at have lidt luft omkring tingene!

NU MANGLER DER BARE ÈN TING!

Og det er at køleskabet kommer op og stå lidt højere oppe. Således at det er ligeså højt som vores gamle var. Vores køkken er ikke så stort, og lad os være ærlige. Alt plads virker. En sokkel til køleskabet vil også gøre det visuelt bedre for mig. MEN lad os slå en ting fast. Vores nye AEG CUSTOM FLEX køleksab er den bedste start på tankerne imod et lille køkkenprojekt som jeg går rundt og fifler lidt med. MEN mere om det en anden gang!

LÆS MERE OM DET SEJE AEG CUSTOMFLEX KØLESKAB

HER!

LÆS OM MIN AEG MIDDAG HVOR JEG FIK DEN VILDESTE STEAK (SOM VAR STEGT I EN AEG OVN)

HER!