Søg
Close this search box.

10 USUNDE FAVORITTER JEG IKKE KAN UNDVÆRE!

DET HER KOMMER NÆPPE SOM DEN STØRSTE OVERRASKELSE…

JEG KAN GODT LIDE ALT DET USUNDE…

Altså jeg kan også godt lide det sunde. Men jeg kigger langt efter det nybagte brød og smør i kantinen. Imens jeg tager salat iøvrigt. Jeg er mere Pizza end jeg er raw food. Altså jeg ved jo godt hvad der er usundt, MEN alle disse ting ville jeg ikke være foruden i større eller mindre grad. NUVEL jeg ved jo godt at de her ting er usunde i stor stil. Derfor handler det om lidt men godt – OG at jeg motionere ved siden af. Vi hygger meget i denne familie, og hustruen kan godt lide at bage. OG det giver jeg ikke slip på. Altså at smage med 🙂 MEN jeg tænkte at denne mandag ville være hyggelig med en 10 usunde FAVORIT snack og madvare jeg ikke kan undvære! OG HER ER DE!

/1

KAGE OG BRØD FRA JUNO BAKERY

Lad os være helt og aldeles ærlige. THE HYPE IS REAL!

/2

PEPSI MAX LIME

Det er faktisk lidt skræmmende hvor godt den her læskende cola drik smager. OG jeg er jo ikke engang en Pepsi drikker normalt. Men den her er min absolutte KRYPTONIT!

/3

OREO

Og det er i alle udformninger. Den seneste er dem med chokolade overtrukken oreoes… Jeg mener WOW!

/4

CREME BRÜLÉ

Jeg siger stort set ALDRIG nej tak til en creme brülé – med mindre der er et eller andet djams mixet i. Make it clean. JO TAK!

/5

BURGERS!

Jeg er fuldstændig SMASHED i den her spise. Jeg har ikke besøgt en storby UDEN at have smagt den lokale bedste burger. Point blank. Sådan er det. MUMS!

/6

FRITTER

Det er ligegyldigt om det er vinegar fries fra Cocks&Cows, eller twister fries på Burger King, Jeg er TOSSET med fritter!

/7

DURUM RULLER

Siger til mig selv at der er salat i, således må en durum rulle da være helt okay. Eller…

/8

CHOKOLADE

Lækker chokolade fra Hotel Chocolate, Sv Micheelsen, eller Milkyway. Jeg ELSKER chokolade! Som i MEGA meget!

/9

FLÆSKESVÆR

i know den her deler vandene. Min far købte altid flæskesvær og havde i bilen. Måske er det en ting vi begge har. Jeg er TOSSET med flæskesvær. Helst fra slagteren, dog er jeg ikke bleg for at nappe en pose med fra supermarkedet også. Flæskesvær er OPTUR!!!

/10

ALT HUSTRUENS BAGVÆRK!

Hun er dejlig min hustru. Men hendes bagelyst giver mig absolut akut brug for at røre mig lidt mere end ellers. Hendes hjemmebag er BEYOND noget andet. Og jeg må indrømme at jeg bliver helt glad når hun lige laver en rabarbersnurrer bare sådan lige fordi…

HVAD ER DIN USUNDE FAVORIT?