Søg
Close this search box.

EN LILLE PERLE HOLDER EVENTYRLIG KULTURNAT MED BØRN I FOKUS!

REKLAME FOR BØRNENES BOGHANDEL.

KULTURNATTEN ER OVER OS!

Og på fredag d 12/10 går det løs med en pulserende København, fuld af glade familier og eventyrlystne børn. Den mørke by bliver fuld af lys, og pludselig har man tiden til at opleve MED sine børn ude at være i transit i hverdagens logistik.

VI HOLDER MEGET AF AT LÆSE BØGER HERJEMME

Døtrene er både begyndt at læse selv, og vi læser sammen. Både som godnathistorier men også i løbet af julemåneden hvor vi har et juleeventyr vi læser under aftensmaden. Gudskelov har vi børn med en stor læselyst. Og i sidste uge var jeg forbi Børnenes boghandel for at bliver vist lidt rundt. Den lille skønne boghandel har fået et markant facelift, og en ny lokation så den nu ligger ved siden af sin søsterbutik Arnold Busck. Jeg glædede mig over at blive mødt af skønt personale som var eventyrlystne og stolte over deres fine butik. En butik som har bøger lige fra kravle stadiet til teen. Ja jeg vil faktisk våge pelsen og sige at der er bøger til alle børne og unge. Derudover er der en nuttet Byttekasse hvor man kan tage en af sine egne læste bøger med og bytte med en anden brugt bog. Det er da alt for fint. Jeg er vild med hvordan butikken er indrettet, og hvordan man som barn kan går på opdagelse i de mange bøger der står i butikken. Men også vild med at denne butik har noget på hjertet og gerne vil støtte op om eventyrlystne børn.

MAGISK KULTURNAT I BØRNEHØJDE

Børnenes Boghandel har det fineste program til Kulturnatten og jeg har fået lov til at dele det med jer!

KULTURNAT FOR BØRN

Fredag 11. oktober kl. 16:3020:45

16.30-16.45: Velkommen. Blodappelsinsodavand til børnene.

16.45-17.15: Oplæsning og sange fra “Hannah Hugtand og Mørkemanden” med Anne Marie Helger og Mikkeline Spindelvæv med lydeffekter fra den Halloweenske ghettoblaster.

17.30-17.45: Vampyrkonkurrencens vinder og modtager et eksemplar af “Hannah Hugtand og Mørkemanden”.

17.45-18.30: SKATTEJAGT

18.30-18.45: Velkommen. Blodappelsinsodavand til børnene.

18.45-19.15: Oplæsning og sange fra “Hannah Hugtand og Mørkemanden” med Anne Marie Helger og Mikkeline Spindelvæv med lydeffekter fra den Halloweenske ghettoblaster.

19.15-19.30: Vampyrkonkurrencens vinder og modtager et eksemplar af “Hannah Hugtand og Mørkemanden”.

19.30-19.50: Formand for foreningen til fremme af gyselig og skummel børnelitteratur Ole Viggo Ballund overrækker Chok-prisen.

19.50-20: Fri gyselig leg og halloweensk uhygge.

20.00-20.45: SKATTEJAGT I HUSET

HVOR OPTUR SER DET LIGE UD?

Derudover fortsætter Børnenes Boghandel med at have fantastiske gratis oplevelser i efterårsferien. Hvor skattejagten også er en mulighed, og der kommer hyggelig højtlæsning fredag i efterårsferien Forfatter Signe Hansen læser højt og signere sin bog BONNALUJA. Læs meget mere om dette lige HER!

EVENTYRLIG SPECIELRABAT TIL DIG FRA MIG!

Jeg vil enormt gerne støtte op om fine butikker i børnehøjde, og ved at du der læser med er enig. Derfor har jeg fået lov til at dele en rabat kode med jer som i skal sige i butikken når i køber en bog. Ja jeg ved det. Det er komplet offline – og meget fantastisk. Rabatkode kan bruges fra Kulturnatten og HELE efterårsferien. Rabatkoden giver fantastiske 10% på alt i butikken. Perfekt i en tid hvor man også skal finde pakkegaver eller adventsgaver. Alt du skal gøre er at give koden FAR TIL FIRE PIGER i butikken.

HVAD SKAL I LAVE I EFTERÅRSFERIEN?