Søg
Close this search box.

KREATIV PERLELEG MED EN HILSEN FRA TEKNOLOGIEN!

REKLAME FOR PIXELATOR

EFTERÅRET ER OVER OS, OG MED DENNE SÆSON KOMMER INDENDØRS KREATIVLEG HERHJEMME!

Vi er altid på udkig efter kreative legemuligheder, som støtter opom fordybelse samt kreativitet. OG det må man sige at vores nye PIXELATOR gør. Derudover tager den Perleplade leg ind i nye dimensioner, da de store døtre kan bruge deres iPhones til at finde fine figurer OG bruge egne billeder fra biblioteket som bliver lavet til pixels, OG som man derefter kan lave perleplade ud af. Og det stopper ikke der. For udover perleplade kan man lave pallietkunst og også lave kunst med stave i farver (som vi aldrig har prøvet før).

EN PIXELATOR KAN LAVE 3 FORSKELLIGE KREATIVE MULIGHEDER!

Smilla startede op, og fandt hurtigt en kanin, appen fortæller præcis hvor mange perler man skal bruge i hver farve, og igang gik hun. Efter at telefonen har synkroniseret med PIXELATOREN vises figuren under perleplade. HVOR SMART ER DET LIGE??!! Smilla havde en fest, og miniholdet blev trukket ind i legen, og Noomi fandt selv en cupcake som hun ville lave. Imens jeg strøg smillas perleplade gik Noomi igang sammen med Merle på sidelinjen. De hyggede sig med at kigge på skærmen bagved perlepladen.

ALT ER NEMT AT BENYTTE!

Og selv Noomi på 5 kunne med hjælp fra os omkring hende sagtens lave hendes egen perleplade. Alle speciel perlerne (som man skal købe seperat til PIXELATOREN) var i en masse farver og det var nemt at matche perlerne fra både billedet på appen (som er gratis at hente ned) og den store skærm under perlepladen. Det er skisme smart altså! Man kan enten bruge den fine “Pen” der følger med til at holde perlerne med, eller bruge sine små fingre, dog er det virkeligt nemt at lave perlepladerne. Jeg som voksen har optur over brugervenlighed og layout på denne smarte PIXELATOR.

PALIETKUNST TIL VÆRELSET?

Det næste vi skal prøve er klart palietkunst til pigernes værelse. Der er finde fødder med til pladerne som gør at der kan stå fin kunst fremme, og derefter kan man skifte det ud når man laver et nyt kunstværk. Glimmer er altid en god idé herhjemme, og palietter har vi ikke leget så meget med herhjemme (læs ENDNU høhø).

PIXELATOR FAR TIL FIRE PIGER

INGEN TVIVL OM AT DETTE NYE KREATIVE BEKENDTSKAB, BLIVER EN FEST!

Læs meget mere om PIXELATOR og køb HER!