Søg
Close this search box.

CITY BLOX – NÅR MAN AFSLUTTER AFTENEN PÅ EN GOD MÅDE…

ANNONCE FOR SPILLET CITY BLOX

EN AF DE DAGE HVOR MAN ENTEN LUKKER DEN NED…

ELLER FORSØGER AT AFSLUTTE AFTENEN PÅ EN FIN MÅDE…

HEJ CITY BLOX! I et håb om at vende en dag som absolut fortjente sin helt egen PYT KNAP, forsøgte vi desperat at vende aftenen. Vi tog brætspillet CITY BLOX frem som i måske husker vi havde med til Aalborg før jul. Spillet hvor tøserne bygger egne byggegrunde op med tungen lige i munden. Spillet hvor vi absolut alle skal holde tungen lige i munden. Døtrene hyggede sig absolut, og det var nok den bedste beslutning at spille sammen som familie, også selvom det var de små der vandt (der sker noget in dynamikken hos de store når de små vinder – jeg kan ikke forklare det…

KENDER DU CITY BLOX?

Bygge spillet, som man kan spille i enten hold med 2-4 personer/hold (vi var hold). Spillet der kan spilles af alle fra alderen 6 år til man ikke kan gøre noget mere (tror det er defineret 6-99+ år hvilket er grineren). Vi har spillet det nogle gange, dog er vi voksne altid med da det ikke er så let for pigerne at huske reglerne. Det er et spil som dog kun tager 15-20 minutter så det er brætspillet (hvis man kalder denne seje spiltype for brætspil uden bræt?) man uden problemer kan smide på bordet når der lige skal være en pause.

PERFEKT SPIL TIL VINTERFERIEN!

Det er spillet der kan spilles her i vinterferien med vintervejret som rusker udenfor. Det er et spil der kan spilles af alle køn, og jeg kan se at mine døtre ser lyset i noget helt forskelligt i det her spil (ok altså alle vil gerne vinde nuvel…)

PERFEKT HYGGE I NATTØJ

FOR HELE FAMILIEN!

LÆS MERE OM CITY BLOX SPILLET HER!

LÆS MERE OM EN LORTEDAG DEN ANDEN DAG HER!