Søg
Close this search box.

SOMMERFERIE EFTERMIDDAG MED LEG I CENTRUM…

img_8880

VI ER HJEMME FRA FERIEN!

Og vi var så heldige at blive inviteret til Flying Super Kids, af BOBLES! BOBLES har den fineste forhindringsbane og en bus fyldt med tumlelegetøj. Der var også deres nye bogstaver som Merle straks tog fat i i bussen. Både de store fine bogstaver, og deres fine alfabet som er mindre! Jeg prøvede naturligvis også forhindringsbanen, jeg mener, det er da meget normalt som voksen at hoppe med. NUVEL de andre børn (ikke mine egne, de er vant til at jeg er tosset) kiggede lidt underligt – men jeg er vild med forhindringsbaner! Jeg er også ret tosset med det som Bobles gør ved mine børn. De har her i sommers været enormt glade for at tage alt bobles med ud i haven og lave vand forhindringsbaner derude. Det ligger op til motorisk leg, og jeg er vild med at lege med dem, med de ting!

img_8878

(Noomi susede rundt i bussen!)

img_8877

(Ava og Smilla fordybede sig i det at skrive ord med de kæmpe bogstaver!)

FLYING SUPER KIDS VAR EN FEST!

Vi har ikke været derinde før, og døtrene glædede sig enormt meget. De store går til spring og det var med stor glæde at de kunne se de seje unger hoppe rundt i en så højt niveau at jeg blev imponeret. Derudover var det piftet op med lidt sang og dans – i bedste MGP stil, og det var også et hit! Derudover var Favorit Molly (som Ava & Smilla var i Disneyland med) også inde og se showet igår. Det er dejligt som de blogger kids får relationer igennem os forældre:)

img_8886

JEG ER LIDT TOSSET MED…

At seje BOBLES støtter op om flying superkids! Jeg er lidt tosset med at døtrene har en eventyrlig tilgang til det at røre sig. Og at de springer ud i bobles forhindringsbanen, og legepladsen generelt! Det var simpelthen så fin en eftermiddag. Og det var svært at tage døtrene med hjem efter showet også.

Sikke en dejlig dag det var…