Søg
Close this search box.

NERD ALERT – CIFF KIDS EDITION (del 2)

ciff8

Indimellem events og fest og farver nørdede jeg rundt hos de mange seje designere der var ude på standen. Og gamle bekendte som jeg besøgte sidste år eller som jeg kender lidt mere. Et af besøgene var hos søde Pia hos BY.CLARA som har lagt stilen om fra sejt basis og fantastiske sko til lidt mere outfittet kollektion. MEGET fine ting til mine døtre som cardiganen på billedet og fine frakker (også på billedet). Jeg er vild med Pias energi og hun er super passioneret og elsker hendes arbejde. Men er ikke bange for at se frem i stedet for at blive i sikkerhed. Jeg glæder mig til at følge kollektionen:)

ciff9

Agenturet MAWSI (Marie) har donsje sutsko som er en klar favorit hjemme hos os til Noomi. Derudover har hun  fine halskæder og sløjfer og de fineste strikkede ord og navne som er perfekte i vores børneunivers (igen til Noomi hehe). Jeg er vild med at følge Marie, da hun startede sidste år med en lille stand med Donsje og Blossom paris og nu jo havde en del mere at byde på. Igen en kvinde med passion for sit arbejde og en klar vej hvor hun gerne vil hen! Jeg er helt ked af at Noomi snart ikke kan passe Donsje mere… De må til at lave større størrelser:)

ciff4

Folk der har fulgt os ved at CHRISTINA ROHDE er en fast del af pigernes garderobe! Christinas fantastiske tilgang til børne mode som både gerne må være piget OG sejt på samme måde er et hit hos os. Derudover er hun den sejeste forretningskvinde som jeg har enorm respekt for og som går hendes vej – ligegyldig hvad andre mener. Jeg var glad for at se at fake fur stadig var med i kollektionen – måske tør vi købe den til merle denne sæson. Hun kunne i hvert fald rocke den! Derudover havde Christinas mand lavet de lækreste knækbrød som jeg smagte på (læs tømte skålen).

poppy rose

 

Endnu et favorit mærke (som også har smukt Liberty print – OG fine kjoler) er POPPY ROSE. Søde Minna har med dette mærke formået at lave nogle ikoniske kollektioner som har den helt specielle poppy rose feeling. Kollektionen havde tidligere væsenligt mere Liberty print, og nu i samspil med fine andre print og kvaliteter. Greta kjolen (som Ava & Smilla havde på til deres fødselsdag sidste år) er stadig en favorit. Men nederdele og seje skjorte kjoler – OG bukser er der nok fantastiske versioner at finde i den næste kollektion.

Det største problem med disse messer er at man jo skal vente helt til sen sommeren før man kan købe disse ting til sine døtre… Men nuvel sådan er vilkårene og jeg er mega taknemmelig over at måtte komme og nørde med alle de fantastiske mennesker med en stor passion for hvad de laver. Jeg har dyb respekt for den samling kreative mennesker!

Udover fantastiske tøjmærker og skomærker var der en preview på super fine ting til hjemmet og produkter til børnene. Disse gennemgår jeg i morgen i NERD ALERT – CIFF KIDS (del 3) om ting til hjemmet og et hyggeligt og besøg hvor jeg overvejede at stjæle møblerne fra standen med hjem!

Ses i morgen

A