Søg
Close this search box.

OPTURS GRILL OPLEVELSE MED OPTUR PÅ!

LAD OS VÆRE ÆRLIGE! JEG HAR VÆRET SUR NÅR JEG SKULLE GRILLE…

REKLAME FOR WEBER DANMARK

Mest af alt fordi vi har haft en kul grill. En grill der skulle startes op længe før maden overhovedet var i tankerne hos os. Lad mig sige det sådan her. Vores familie logistik og måden vi laver mad på var ikke et perfekt match med kul. Derimod ELSKER vi at grille, så det blev tit frustrerende. Især fordi vi gerne ville grille, dog ikke orkede hele showet optil. Det er med garanti et temperaments spørgsmål! Jeg kiggede til venner som havde gas grill, og overvejede at dette kunne være en løsning. Så var jeg så heldig at være inviteret til et event for WEBER PULSE. Den nye eminente elektriske grill.

JA DU LÆSTE RIGTIGT! ELEKTRISK GRILL!!!

Man kommer grillen i el stikket også kører man! Den har en fantastisk detalje at den holder varmen man ønsker sig KONSTANT! Jeg kan allerede fortælle at vi i juni måned har grillet MERE end vi gjorde de sidste 2 ÅR! Yep, vi har optur over denne grill. Denne grill som stadig formår at smage af grillet mad (hustruens egne ord) OG det er til at jeg kan arbejde med også. Jeg kan grille! HURRA! Ikke noget ventetid – tænd / varm op (minus tid den bruger på det!) GRILL!!! YEAH!

DEN ANDEN AFTEN SKULLE VI SPISE BURGERE…

Og dette gik virkeligt godt! Jeg lagde bøfferne direkte på. De fik de der mumsede grill riller – og jeg havde OPTUR over hvordan det hele blev! Resultatet blev jo nærmest perfekt (ok jeg har stadig lidt at lære nuvel men bær over med mig ok?). Brioche burger bollerne blev varmet perfekt op. Og maden var klar på nul komma 5. OPTUUUUUUR!

JEG GLÆDER MIG SKISME TIL SOMMEREN – OG VINTEREN MED DENNE POWERGRILL I VORES HJEM!

LÆS MERE OM DENNE FANTASTISKE WEBER PULSE GRILL HER!