Søg
Close this search box.

ONSDAG DIN MØG LOGISTIKDAG #5

img_1442

DET ER ONSDAG…

Og i ved hvad det betyder! Der har både været ferie ( JO TAK ikke for mig ps) OG arbejdsrejseri. Dette har betydet at min hustru har hængt på onsdagen i hallen. Nuvel i ved hvad jeg snakker om..

MØGLOGISTIKDAGEN!

MEN VENT! Hvordan var så idag? Altså udover den sejeste arbejdsdag med en masse kreativitet og strategi, så Et hurtigt smut forbi cykelbutikken Velorbis da vi overvejer at købe ny cykel i fødselsdagsgave til de store døtre som fylder 8 (hvor blev den tid lige af??!!) Kender i Velorbis? Jeg har optur over hvor fine og retro de er. Der skal dog spares lidt sammen da de er lidt en investering!

img_1427

OGSÅ GIK TUREN HJEM MOD HALLEN…

De store døtre var i hallen allerede, og jeg hentede mini holdet. Merle skulle til MGP, og Noomi ville bare med. Det er her opturen starter. Ja du læste rigtigt. Ser i mens jeg var i hallen med alle døtrene fixede hustruen madpakker og aftensmad. Og da vi kom hjem efter en times tid i hallen var det direkte til aftensmads hygge – HELE banden! Ser i HER er forskellen. De fleste Onsdage har jeg haft solo. Det er ikke noget jeg har noget imod, dog er det helt specielt at have aftensmaden sammen. Grine sammen og SPISE sammen!

SÅDANNE ONSDAGE ER JO OPTUR!

Optur fordi der ikke er samme stress på. Optur fordi hustruen var hjemme og hygge med os. Optur fordi vi arbejde sammen som familie og som forældre for at få aftenen til at virke. Jeg badede børnene og puttede de små imens de store fik læst harry potter. Jeg sidder og smiler bredt – fordi det simpelthen har været

DEN BEDSTE MØGLOGISTIK ONSDAG NOGENSINDE!

Hvor er det sejt at kunne opleve magien i samarbejde og ungerne der bare hyggede sig med at vi var sammen som familie! En ting jeg har kunne mærke at døtrene (især de store) efterspørger enormt! Vi grinede og snakkede om dagen. GUD jeg har savnet disse ugedage aftensmads oplevelser!

Derudover sendte facebook mig tilbage til dengang Noomi musen var lille bitte. ÅH jeg synes døtrene vokser så hurtigt og jeg kan ikke følge med!!! Lille mus! (følg med på facebook HER!

img_1430