Søg
Close this search box.

AMSTERDAM PÅ 24 TIMER

image image

Det er ca 20 år siden at jeg var i Amsterdam for første gang. Jeg husker byen som farlig og fyldt med skrald. Man kan sige at barren var ret lavt sat i forhold til at jeg skulle være i selv samme by i 24 timer. Jeg har arbejdet med burberry og er blevet up to date på de helt seneste tendenser og har haft en kort gå tur rundt i byen også. Meget kort. Vi startede med en frokost på stedet BLUSHING som er en hyggelig cafe med lækre salater og sunde valgmuligheder. Det var en god start på dagen i Amsterdam og vi var nu klar til at arbejde i butikken.

image

image

image

Burberry Butikken hvor jeg arbejdede ligger på en gade som indeholder alle de vigtigste luksus butikker. Chanel ligger blandt andet der med den flotteste glas facade (og det er kun en midlertidig butik ps) de andre mærker jeg arbejder med ligger der også som en vifte af luksus – lige som sådanne gader skal være  Hotellet jeg boede på ( HOTEL JL76 ) lå bagved, parallelt, med shopping gaden. Et lille cute boutique hotel med varme og charme.

image image image

Min kollega havde bestilt Nord til aftensmad på THE DUCHESS en restaurant som ligger i hotellet W (Hej lækre hotel ps) og maden der var fænomenal! Servicen var top og alle de små retter var fantastiske. Desserten vi valgte var noget de kalder chocolate explosion og icecream lady. Begge blev lavet ved bordet og havde den vildeste gimmick over sig.

image image image

Gåturen til og fra restauranten og hotellet var igennem området 9 Streets som er fyldt med oste / juice / mode butikker. Et fantastisk kvarter som havde skæve såvel kommercielle butikker. Et område jeg absolut skal forbi når jeg tager familien med til byen (selvom der ikke er afskærmning ved kanalerne – og cyklisterne kører værre (!!!!) end i København ps).

image

Til morgenmad prøvede jeg noget nyt. Jeg havde fået stedet rekommanderet af en blogger fra Norge. Han er en burger fan på samme måde som jeg – og jeg vidste at jeg ikke skulle gå glip af det her sted! THE BUTCHER er et burger sted som også ligger i bygningen med W HOTEL og som har et væld af burger muligheder og de lækreste sweet potato fries! Jeg fik en truffle burger med avocado som extra, som var konge – men fritterne var egenligt den største vinder for mig denne gang.

image image image

24 timer gik lyn hurtigt i Amsterdam og videre gik turen så til Frankfurt. Det var også en fest! Og endnu 24 timer fyld med arbejde og mad!

HAR I VÆRET I AMSTERDAM NOGENSINDE? HVAD SYNES I?

TAK FORDI I LÆSER MED
A