Søg
Close this search box.

NERD ALERT – CIFF KIDS

image

Som i ved er jeg MEGA nørd. Og som kreativ har jeg optur over alle de seje kreative sjæle – med en massiv passion for hvad de laver. Derfor har jeg altid en da hver sæson hvor jeg nørder rundt og møder nye såvel gamle bekendte og venner også. Jeg havde en morgenmads aftale med seje blog mama Christina Barré (læs hendes seje blog HER!), og aftalte at hun kom med som min plus one til den fine event med MarMar som har startet min modeuge hver gang de sidste 3 gange. De er et af de mærker som har støttet op om mig fra starten – hvilket betyder meget! For mig.

image

Vi startede ved Bistro Royal som bare kan et eller andet med mad – hvis i spørger mig 🙂 Jeg har blogget nu siden Oktober, og det er rart lige at tænke højt med en anden. Og især med en som har blogget i så mange år som seje Christina har! Jeg har optur over hendes råd. Og jeg tager hendes råd til mig. Jeg er jo stadig ny i det her game – og det at blogge er ikke så lige til som man skulle tro faktisk! Vi hoppede afsted imod Forum og jeg glædede mig til en kreativ dag på messen. Af åbenlyse årsager kan jeg ikke vise helt så detaljeret billeder MEN jeg kan fortælle om tankerne bag, samt inspirationen! Marmar havde lyse dejlige farver med vintage Las Vegas som inspiration. Jeg er vild med at kollektionerne hos MARMAR altid hæves til næste niveau. En ting jeg allerede bemærkede sidste sæson som i kan se mere om HER! Christina skulle tilbage til kontoret men vi nåede lige et par billeder sammen. Det er skønt med en så positiv sparringspartner som har min ryg.

image

image

Videre til Angulus. Et mærke som i ved (hvis i har fulgt med lidt tid) at vi er lidt religiøse om. Vores børn har gået fast i Angulus fra helt små til nu. Vi har også andre fine skomærker – men Angulus har været fast igennem alle årene og har fulgt vores familie fra de skulle bruge sko. Den nye kollektion var som altid fantastisk med fine farver og fine detaljer. Vi har oplevet rykket fra småbørns sandaler til pigernes ønske om noget til “større piger”. Problemet er bare at de ikke altid bruger dem helt om “større piger” gør. Så hæl kap er et must næste sommer også. Den nye kollektion har man også hentet arkiv detaljer frem. Jeg er vild med nørderiet. OG jeg er vild med at de ikke læner sig tilbage. De er hele tiden på bolden – “kan lakken bliver blødere” osv. Jeg har dyb respekt for dette fantastiske mærke. Jeg er dybt taknemmelig for at jeg må kigge forbi dem og nørde med dem også. I kan tjekke deres nye vinter kollektion ud HER!

image

Næste stop var WHEAT med deres smukke Disney / Marvell kollektion. MEN den vil jeg vente lidt med at skrive om – da den er hemmelig lidt endnu 🙂

image

Minna og Poppy Rose er en klar favorit herhjemme. Vi er vilde med at følge med i hvad de finder på at smukke sager, og denne kollektion var intet mindre end perfektion! Jeg er vild med deres sommer kjoler og deres detaljer – både med liberty printet (yay som vi er vilde med!) men også deres egne prints, og designs, som går igennem kollektionerne. Poppy Rose er en investering som vi gør og som går igen til vores andre døtre! Det er fantastisk kvalietet! Check det eventuelt ud HER!

image

By.Clara er endnu en klar favorit. På ganske kort tid har Pia formået at få et mærke op og stå som startede med sutsko og nu også har fint tøj! Designs er smukke og fyldt med detaljer – men mest for os er det smukt og klassisk tøj som kan bruges både i skole/børner/vugger og derhjemme! Ava elsker især de bløde kjoler som dermed også er vores favorit! Denne sæson er ikke anderledes. med fine denim kjoler – nuttet rygsække og lækre toppe med flæse detaljer, kan man ikke andet end glæde sig til næste sommer! Læs om fantastiske By.Clara HER!

image

Ingen modeuge uden Christina Rohde (læs om hendes fantastiske mærke HER!). Med vilje lagde jeg min vej forbi seje Christina som det sidste. Jeg bliver altid hængende og det er super hyggeligt at hører om ideer og inspirations kilder. Jeg har dyb dyb repsekt for Christina og hendes mærke. Jeg ser hende som en power kvinde som hellere vil have en målrettet kollektion, med et klart budskab, end en kæmpe kollektion som prøver at ramme alle kunder. Ved første blik ser jeg ikke meget Liberty print – som ja er vores favorit. Men Nye print, fantastiske nye kvaliteter OG fantastisk Jersey som vi også elsker fra Christinas univers. Det seje ved Christinas designs er især sansen for detaljen – de små ting der gør designet unikt. Og dermed sjovt for tøserne at have på. Derudover er hun en lun kvinde med et fantastisk livssyn. Og hendes mand laver nogle MEAN knækbrød haha!

Alle disse besøg gjorde desværre også at jeg ikke nåede interiør delen oppe på første salen. Det nåede jeg et par dage efter. Mere om det senere. Nok nerd alert for idag!

HVAD INSPIRERER JER? 

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER