Søg
Close this search box.

NERD ALERT – CIFF KIDS INTERIOR

image

Jeg nåede ikke første salen (med de smukke interiør mærker) om onsdagen da jeg besøgte den fantastiske CIFF kids messen (læs om det HER!) så fredag inden messen lukkede ned, løb jeg afsted for bare et par timers nørderi med favorit mærkerne!

Op af trapperne kom jeg, og direkte hen til seje SOFT GALLERY ( læs om dem HER! ). Mærket som jeg følger og nyder visuelt og som på messen er delt op i både home delen – og deres smukke tøjkollektion (de kan et eller andet med deres smukke applikationer og print!). Jeg fik en fin snak med dem og nørdede vaser de havde i deres stand (som ikke var deres designs høhø). Og aftalte en kaffe nørde aftale hvor jeg kunne se hele kollektionen:) det glæder jeg mig til!

image

Næste stop var Milk&co hvor jeg bruger deres herre serie især (da børnene er blevet for store til baby produkterne desværre. Måske sker der noget nyt der på er tidspunkt!). Det er altid hyggeligt at snakke med Louise! Sikken en ildsjæl 🙂

Derefter ligger en af mine klare favoritter. Og et mærke jeg har været på fra starten. LIEWOOD ( check dem ud HER! ). De startede ud med sengetøj og har nu bygget – i min optik – et af de stærkeste interiør mærker til børn. Deres kvalitet er fantastisk OG de er dejlige mennesker, som ikke læner sig tilbage. De er passioneret – og meget skarpe i deres vision, som de holder sig indenfor. De lancerer en masse fantastiske ting lige omkring jul – og efter. Blandt andet det fineste stentøj som indeholder skåle, krus og små lågkrukker i forskellige prints. Jeg er vild med dem – og synes også det mangler lidt hvis man ikke vil have melamin eller bambus (som andre firmaer gør godt allerede også ps). Der kommer store fantatiske gulvpuder som jeg ser i vores børneværelser – OG generelt fine puder. Jeg har mange favoritter og problemet bliver – for mig – at jeg skal vente til omkring og efter jul. Ikke tilfreds…

image

Næste stop – hurtigt omend stadig et stop – var hos seje ByMushroom ( ret nyt mærke check det ud HER! ) og deres anden kollektion som de viste frem på ciff kids. Jeg så dem allerede sidste år og bestlilte prompte deres fine hætte håndklæder med Libertyprint på (ja der er mange billeder på min insta men vi er vilde med dem… og pigerne er vilde med dem!). og denne gang er der endnu flere prints at vælge imellem. Jeg er top vild med mærket. Og Maria bag mærket er en ildsjæl uden lige. Hendes passion og drive kan man ikke andet end respekterer og hun er ovenpå det et dejligt menneske. Det er da optur! Vi overvejer en udelandsrejse slut på året og hendes ponchoer er OPLAGT til strand brug også…

image

Sidste stop (desværre) var forbi Njord Agency ( læs om dem HER! ) og deres fine stand fyldt med den nye favorit stol fra NOFRED. mousechair kunne jeg se i vores hus i ALLE (jeg mener alle faktisk) afskygninger! De er lavet i de fineste farver og med de sødeste detaljer som både er barnligt men også super stramt og lækkert til vores hjem. Jeg tog en del billeder men her er stolen på høje ben som en perfekt skrivebords løsning til merles alder (så fin) OG de fine små stole til merle og noomis te selskaber. Jeg er fan. Derudover så jeg fine træ legetøj som var super fint udarbejdet og med fine detaljer. De bliver store er jeg sikker på! watch this space…

image

image

Jeg har optur over disse nørde ture – og imorgen er det tid til en ny, nemlig den seje NORTH MODERN messe. Den er fuld af inspiration og jeg GLÆDER MIG! mega meget 🙂 og mon ikke jeg skriver lidt om det på bloggen også på et tidspunkt? #NERDALERT

TAK fordi du læser med 🙂

A

FØLG EVT OGSÅ MED PÅ FACEBOOK INSTAGRAM / SNAPPEN SOM: FARTILFIREPIGER