Søg
Close this search box.

WEEKENDENS PLANER 2 – DISNEYLAND PARIS HERE WE COME?

DENNE WEEKEND BLIVER FANTASTISK & MAGISK!

Ser i, Disneyland Paris har inviteret hele familien afsted på en eventyrlig mission. Summer of SUPERHEROES bliver lanceret denne weekend. Og vi er (sammen med en masse andre) inviteret ned på presse tur. Og hvor vi tidligere har været inviteret i hold, så er vi denne gang inviteret HELE BANDEN. Også hustruen. Lad os være ærlige. Det havde været en akavet stemning hvis hun ikke kom med også denne gang haha. Vi er TOP GLADE, og jeg glæder mig til at opleve parken forskelligt fra mine 4 døtres alders trin. Vi tager med garanti klapvogn med til Noomi, og ellers vil vi bare tage imod ALT hvad DISNEYLAND PARIS har at smide efter os!

INVITATIONEN VAR FOR VILD!

Og efter at have downloadet en sej APP så kom invitationen til live med en helt speciel agent, som fortalte om vores mission. Altså hun kom op fra invitationen. Det var MEGA sejt! Og det er jo som altid Disney at gå ALL IN. Og det tegner til at blive en fantastisk fest! Jeg glæder mig til at dele vores eventyr, allesammen denne gang!

SPØRGSMÅLET ER SÅ…

Skal jeg klæde mig ud som en MARVEL superhelt. OG HVILKEN?

LÆS OM MIN ALLERFØRSTE DISNEYLAND PARIS TUR MED MERLE HER!

LÆS OM MIN TUR MED AVA & SMILLA FOR AT FEJRE 25 ÅRS JUBILÆET HER!

LÆS OM MIT JULEVENTYR AF EN TUR MED NOOMI HER!