Søg
Close this search box.

MERLES DAG ❤️ MED FAMILIEN OG KLASSEN.

MERLE ER FYLDT 7 ÅR!

Og det skulle naturligvis fejres med kæmpe highfive og manér! Det skulle naturligvis fejres med familie, og klassekammerater! Først lørdagen før hendes faktiske fødselsdag hvor der blev pyntet op i stor stil med ballet detaljer med et skud lyserødt. Og spiseligt var naturligvis også gyldent OG lyserødt – MUMS! Jeg havde købt marrengskys inde hos Unicorns & Rainbows , købt fint pynt hos HOLY CANNOLI (en af vores absolutte favoritwebshops som vi også brugte til Noomis fødselsdagsfest) OG hustruen var sat i sving med kager, og hvad de skulle smage af! Merles og jeg tog forbi for at hente Orchideer (hos Acacie Blomster (reklame)) Og for en gangs skyld var vi faktisk ganske okay med i tid. Vi er typerne som er ret meget ISH mennesker- vi ses klokken 14 (ish) så da kusinen og hendes husbond kom forbi lidt før var vi næsten færdige (okay hustruen var i bad nuvel) men dagen kunne begynde! YEAH!

LAD OS SNAKKE OM KAGERNE!

Kagerne var to forskellige kager, og cupcakes. Cupcakes ( pakket i pinke tulipanforme )havde lyserødt marengsskum på toppen, og havde hvis chokolade og rabarber som kage. Den lyserøde var lagkage med chokoladebunde, og en vaniljebund med hindbær purre i, og hindbær mouse imellem. Og derudover var den lyse en cheesecake med citron fromage (opskrift af sejeste Liv Martine) . Super lækker. MUMS Det hele smagte umåedeligt amazing!

reklame for BAGETID.DK

HUSTRUEN LAVEDE OGSÅ DISSE OPTURS FLØDEBOLLER! OG DE VAR LYSERØDE!

Jeg havde aldrig set lyserød smeltechokolade før. Men Bagetid var endnu en gang GO TO for fantastiske indgredienser. OG Callebaut smeltechokolade er altid optur! OG det findes i RUBY – som er lyserødt!! Hvor OPTUR er det lige??? Hustruen lavede de fineste flødeboller med marcipanbund og sølvstøv. Jeg bliver simpelthen så glad over alle de lækkerier som hustruen disker op med. Hun er alt for sej! 🙂

EN FANTASTISK DAG MED FAMILIE OG VENNER SOM ER FAMILIE!

KLIP TIL FØDSELSDAG MED PIGERNE FRA KLASSEN!

Pynten blev genbrugt til dagen for klassens piger. MEN menuen var lidt anderledes OG vi valgte en lidt anden aktivitet. Kagen Merle ville have var en Gulerodskage ( fra Alletiders Kogebog HER! ) med ostecreme OG derudover ville hun gerne pynte cupcakes. Jeg fandt den fineste æske med håndtag som gjorde at pigerne kunne tage deres fineste pyntede cupcake med hjem. ULTRA HYGGELIGT! Derudover lå der en lille gave ved hver plads. Derudover skulle vi gemme slikposer ude i haven til pigerne også. Og Merle havde lavet en liste med punkter over hvad de skulle lave. TOP HYGGE!

SERVIETTER FINDES HER! SLIKPOSER ER KØBT HOS NOTRE DAME!

FIND DE FINE CUPCAKEBOXE HER!

OG PLUSELIG VAR BIRTHDAY SEASON OVRE FOR NU… Ikke flere døtres fødselsdage for denne gang. Nu er det så jul og julehygge som vi skal kigge på. Det er jo lige om lidt! Men også et helt andet blogindlæg 🙂 GOD AFTEN!