Søg
Close this search box.

SE! JEG KAN BAGE JULESMÅKAGER…

7c5fd437-6c15-4078-8525-a89b343e3623

REKLAME FOR SMARTBAKE.DK

JULEN ER KOMMET!

Og i julen kommer der jo ikke EXTRA tid? Jeg mener, helt seriøst, jeg føler at der er MINDRE tid? Vi får løbende de lækre smartbake kasser, og det er en KÆMPE hjælp til at spare tid. OG til at få mig til at se MEGA overskudsagtig ud også. Vigtigst det sidste, da jeg ÆRLIGT er en kegle med bageriet. Min kageform er udelukkende så god (høhø) fordi min hustru bager lækkerier! Jeg skriver dette indlæg for at gøre DIG (ja DIG) opmærksom på at du kan få hjælp til de lækre hjemmebagte jule småkager! Om det skal bruges som værtindegave (i et fint glas) eller om det bare skal bruges til at HYGGE IGENNEM med julesmåkager her imens fridagene er over os, ja så skal du trykke på nedenstående link og bestille JULE KASSEN.

JULEKASSEN INDEHOLDER:

Småkagedej med havtorn og hvid chokolade (min klare favorit!)

Småkagedej med ingefær

Småkagedej med chokoladestykker

Brunkagedej

Vaniljekransedej

BESTIL INDEN MIDNAT IDAG HER!

53ebfec7-771f-468a-a905-b2af8f71956b

OG HVIS DU NU IKKE KAN TÅLE GLUTEN?

Jamen så er der skisme også en JULE KASSE HER!

HAPPY BAKING!